Premijerka i ministri položili venac na mestu ubistva Zorana Đinđića

Ostavite komentar


  1. E moj Zorane ko ti je na grob dosao sad se.prevrces.Sve ono za sta si se borio vise ne postoji.Samo diktatura.

    1. Zoran se u „grobu okreće“…na ove „rodoljubce“…naprotiv. Pre ubistva kneza Mihajla pojavio se „proglas ruskih slavenofila“ (kasnije je vladika Nikolaj Velimirović to razradio) po tom proglasu mi treba da ostanemo izvan građanskog društva u Evropi (jer je to sve đavolja stvar) tj. da ostanemo i postanemo „beli indijanci“ zaostali u prošlim mekovima srednjeg veka… (i kao takvi idelani za manipulaciju majčice Rusije). Pa kako su mediji u Rusiji izveštavali o ubistvu Z.Đ… (to je lako proveriti)….

    2. Ti znaš šta je diktatura?Pa, ti ili si glup, ili si čuo od nekoga reč “diktatura“ pa je ponavljaš kao papagaj.Djindjić nikog iz tadašnje SRS nije izbacivao iz kabineta,ali jeste Djida,još mu i krivičnu prijavu pisao… samo da te podsetim na to.Posle je Djindjić ubijen a krivična prijava nestala… Ima tu mesta za sumnju,ima…

    3. Kako vas nije sramota da idete na Djindjicev grob. Imate obraze debele kao Djon.

    1. A,Djida?Pa protiv Djida je Djindjić podneo krivičnu prijavu, a ne protiv ovih.Samo kako je ta krivična prijava nestala, to niko nema pojima,osim Djida.

  2. Uz pomisao, „hvali ti sto te nema, jel da si ziv mi bi ostali ono sto smo bili i ono sto i sada jesmo, nula, nista, korov, stetocine, uvlakaci i blanko poslusnici

  3. Pokoj mu duši. Njegovim ubistvom smo izgubili budućnost kao narod i kao država.

  4. Licemeri! Ti isti su slavili kad je Đinđić ubijen!
    A Vučić nije došao jer se verovatno napio od sreće, kao onomad? A tako se i leči od virusa.

  5. Ozaloscena porodica…bez kapaciteta za reforme tzv. srpskog drustva.

  6. Pokojni premijer Đinđić se celog života borio protiv neznalica , lažova , lopova i primitivizma svake vrste. Aleksandar Vučić se javno hvalio da se napio od sreće kada je ubijen Đinđić. Da li vam je barem nelagodno.

  7. Ovo je primer cinizma u politici.Oni zbog kojih smo bombardovani,oni koji su pokrenuli 4 bezpotrebna rata,oni koji iz dna duse mrze Evropu i evropske vrednosti,oni cija politika(i finansije,)stoji iza genocida nad Muslimanima u Bosni i Albancima na Kosovu,oni polazu venac jednom od retkih srpskih politicara sa vizijom.

  8. E, moj Zorane, tugo nasa, zasta si TI ZIVOT DAO?! Srbi nisu dostojni tebe nikako.

  9. Vi dosli Zoranu na grob , a podrzavate coveka sto se napio od srece ,kada je Zoran ubijen .

  10. To bi, kao, govorilo o kontinuitetu ciljeva i rezultata ove vlade i Djindjićeve? Još samo Vacić i Šešelj da došetaju s njom sa vencima…

  11. Upucali Srbiju sa Zokijem. I sad mu ti, koji su pljuvali na njega, odlaze na grob. Al ste zaboravni i samozatajni, auuuuu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.