Premijerka je nedostojna funkcije – ona je Vučićev trbuhozborac

Dragan Popović, direktor Centra za praktičnu politiku, za Danas, o izveštaju EK o napretku Srbije u evropskim integracijama i reakciji ovdašnje vlasti

Ostavite komentar


  1. Dosadni su više sa konstatacijama kako nisu sve institucije u službi građana!

    1. Apsolutno si u pravu. Ni jedna institucija nije u službi građana, a ne neke

  2. A ko li je po njima dostojan funkcije? Primer nasilnog ponašanja pojedinih političkih predstavnika sve nam govori!

    1. Andrejka, je l da da je mnogo lakše naći nepismeno bita da klikće na vesti nego onoga koji zna da napiše smisleni komentar koji će braniti neodbranjivo?

  3. Kakav lep demokratski naslov ,pun demokratske mrznje, nekom je to dozvoljeno ali ne svima.Da li smo za Evropu…i sa kim

    1. samo necije misljenje. To sto se vama ne svidja….. Valjda svako ima pravo da kaze sta misli – narocito ako govori istinu.

  4. Valjda lutak? Trbuhozborac je onaj sto govori ne micuci usta, ali pomera ona od lutke koju drzi pa ispada… tako da… Zalosno je sta je real socijalizam napravio od drustvenih struktura. Ako nisi siguran, drzi se brate onog Miljanovog „Lopta je okrugla“.

    1. Ne zeli se pise odvojeno. Moras malo raditi nna gramatici srpskog jezika pre nego sto udjemi u EU.

  5. Da li će predsednik i premijerka smeti žestoko da reaguju kada budu videli ko će biti predsednik Delegacije za stabilizaciju i pridruživanje EP – Srbije, a ko izvestilac EP za Srbiju.

  6. klasičan slučaj kada neko kaže caru da je go. ova vlast ima samo jedan cilj a to je da ostane na vlasti dok god to može. vučić bi prodao sve živo zarad par poena rejtinga i njemu je izveštaj eu komisije poslednja rupa na svirali. zna da će ga podržavati dok god ih zavlači za kosovo i ne interesuje ga bilo kakva kritika dok on dobija podršku ispod žita od iste te EU.

    1. Daklem, prevazišli ste sami sebe?! Pročitajte još jednom i pokušajte da shvatite sami sebe, mada mislim da je to nemoguće? Pokušaću ukratko: Car je go, prodaje Srbiju za par poena /usput, na izborima su tih par poena 60-70%/, izveštaj EU mu je zadnja rupa na svirali, medjutim, ta ista EU ga podržava dok ih zavlači za Kosovo, dok u medjvremenu dobija podršku /ispod žita/ od EU ?!?!?! . Ja stalno govorim da lična, partijska i ideološka mržnja, kod većine komentatora „jede“ mozak. Kod Vas je uzrok drugačije prirode. To je glupost, velika i neverovatna u svojoj „raskoši“.

      1. Kada se setim Cvetkovica ikebane…Brnabicka i svi posle njega su osveženje….

      2. Provaljen si Vojislave, dosta si se krio iza Knezevica. Podpisi se svojim pravim imenom.

        1. Potpiši se. Ne znam da li je Vojislav „provaljen“, ali bi bilo lepo da, nekako, zapušite sve svoje rupe, pre nego što bilo koga „provaljujete“.

      3. ne reaguješ ti na „glupost“ nego na to što ti je neko dao sendvič da prokomentarišeš ono što vas najviše boli. Jel se dobro osećaš kada svakog dana ubeđuješ sebe da si u pravu kada podržavaš ovu diktaturu. E kad izađeš iz tog začaranog kruga onda ćeš i razumeti o čemu ja pišem i šta se događa oko tebe dok ti grickaš sendvič.

    2. Moram da se slozim sa Zoranom, uz, dodao bih, i kolicinu paranoje vecu od proseka. Mora da se napravi bolja parabola da ne ispadne dijabola.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.