Premijerka o finansijskoj aferi s Telekomom: Marinika Tepić nije nadležna institucija

Ostavite komentar


  1. Napad nije odbrana, za odbranu su potrebni dokazi i objašnjenja. Za nas građane je jasno samo jedno: svojim „investiranjima“ Telekom je načinio dug od jedne milijarde i stto pedeset miliona evra i sada raspisuje prodaju sopstvenih štampanih obveznica u vrednosti 200 mil. evra „radi servisiranja duga“. Znači, pred bankrotom je. Aferim, raspikuće, narod će znati da vas kazni, ne brinite, neće vas spasti nikakkvi Naurui, Kipar ili Solomonska ostrva. Jedino ako vas uhlebe drugovi Putin, Lukašenko i brat Si.

  2. Sjajno, 660000 novih korisnika, a ako se uzme obzir I otprilike isto toliko onih koji vise ne mogu da gledaju N1, uspeh je potpun!

  3. Nije dobila 600.000 nego ih je kupila za nekih 500 miliona evra državnog novca a do danas je verovatno dobar deo tih ljudi napustio telekom kao provajdera. Meni je ovo trpanje glave u pesak signal da i ja posle 20 godina otkažem sve što imam sa Telekomom i pređem u konkurenciju. Ako nešto služi da bi lopovi krali odatle treba obustaviti sve poslove sa tim institucijama.

  4. Telekom u minusu 1,15 milijardi evra, i sada će da štampa obveznice za još 200 miliona. Znači Telekom je vlasništvo građana, pa će građani preko budžeta da vraćaju sav taj dug, a SNS pokupio pare, pokupovao televizije, i sada ćemo da čekamo da nadležne ustanove odrade svoj posao. Zar Brnaba misli da smo svi budale? Kad-tad će nadležne institucije morati da odrade svoj posao, a tada Brnabi to neće biti po volji.

  5. Tako daleko, a tako blizu. „Nešto je trulo u državi Danskoj“, smrad se širi po državi srpskoj.

  6. Predobro je za gradjane, a uspeh zaista impozantan na granici svetskog cuda.

    Sad cemo moci 100% samo o Vucicu da slusamo kako je najlepsi i najpametniji, blago ti ga nama da lepo puknemo od srece.

    Uzgred, sin mi je istao na intervju u Wireless media za posao i onda sam video da oni samo za rade za Telekom i RTS i to cela agrncija cela produkcija. Veoma neuobicajeno kao poslovni koncept u Srbiji, no kada vidimo da rade i RTS serije i reklame i odrzavanje sajta Telekom MTS jasno je da je ova firma krpelj, jer gde su im drugi klijenti onda?

  7. Pa nije gospodja Tepic ni rekla da je nadlezna instuticija, ali eto upire prstom u ono sto slepo tuzilastvo nece da vidi

  8. A šta je sa nalazištem u Vinči,priča se da bivša Premijerka Brnabić hoće da uništi to nalazište,gradnjom nekakvih objekata.Sada je ubrzana gradnja oko tog nalazišta.O čemu se radi i da li je to istina,može li neki novinar da se raspita.Hvala.

  9. Tepićka nije nadležna institucija, ali joj je kao opozicionarki dužnost da ukazuje na propuste ili lopovluke u vladi Srbije. Gde ste se vi školovali gospodjo Brnabić?! Izgleda da vam je udobno u premijerskoj fotelji, čim ste prihvatili diktaturu Aleksandra Vučića, i od nestranačke ličnosti postali član SNS-a ne znajući da ste time potpisali kraj svoje političke karijere kada dodje do promena.

  10. A ja mislim da je Marinika kredibilna sto se Telekoma tice.Pokazala je Ugovor koji Brnabic ne komentarise.Niko nije glup g- djo Brnabic.

  11. Koje institucije kad ste ih vi sa Bucicem unistili, one koje nisu unistene, njih ste prisvojili kako ce i ko da istrazuje? Mozda vase institucije koje ste prisvojili?

  12. Šta da se radi kad nadležne institucije ne rade svoj posao sudstvo policija Itd! Ko je odgovoran da odgovara nadoknadi štetu i lopovi u zatvor!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.