Šta je premijerka Srbije poručila medijima Junajted grupe zbog objavljivanja izveštaja ODIHR-a?

Ostavite komentar


  1. Ova zena se ne zaustavlja.Da li je moguce da ona misli da smo mi bas tolike nepismene budale, pa ne umemo ni da citamo? Izgleda da se pojavila nova zarazna bolest, a da nije objavljeno..

  2. Ana amo pretesnu notu ,kad možemo pisati arije hrvatima možemo i protesno notu evropi .

  3. „Opozicija treba da poveća vidljivost žena u izbornoj kampanji“. Ako se ona ukloni, procenat zena ce da poraste.

  4. Vlast je takva kakva je, i to smo apsolvirali. Problem je tim veći što je i alternativa veoma, veoma tanka. Cela ova stvar u fazonu „drž’ te lopova“ se uveliko izlizala. Očigledan je problem visokog životnog standarda lidera opozicije koji samim tim nemaju sluha za probleme običnih ljudi. Vučić. ima svoje partijske kerbere , Glišića i slične, a opozicija kilavi, daje nekakve izjave i slično. Opet, stvarno je teško u sistemu u kojem protivnik svaku utakmcu počinje sa tri gola prednosti, uraditi nešto baš suvislo. Biće bolje.

  5. Da, malo je „žena“ kao ti, u politici i uopšte. Na svu sreću svih nas, i žena i muškaraca.

  6. Ova zena ocigledno nije naucila da bude pristojna i svakim danom pokazuje da je sve vise nepristojnija.Smesno je da ona nekome nadje manu i da nekoga kritikuje.Nezavisni mediji svi redom zasluzuju pohvale jer ukazuju da Srbiju vode neadekvatno sposobni partijski kadrovi a ona je jedan od pravih primera.

  7. Premijerka govori o ponašanju medija tokom izborne kampanje, bez ijednog primera, tj dokaza.
    Koliko god da je žena u opozicionim redovima one mnogo znače jer su pametne, govore iz svoje glave, niko im ne smišlja teks!

  8. Kao što reče Ono, „samo u Srbiji se desilo“ da visoki predstavnik EU čestita predsedničkom kandidatu za koga EU navija, pobedu na izborima dva sata pre zatvaranja birališta.
    Mislim naravno na Tomu Diplomu.
    Pošto je mutirani radikal sa svojom ekipom favorit EU, morćemo da slušamo svakojaka razvodnjavanja od strane te organizacije, a sve u cilju zaštite njihovog pulena.

  9. Mafija koja je otela državu, sa svim svojim većim i manjim trkačima – priča nama kako su oni pošteni, a svi mi lopovi???!! Jadna li si zemljo moja!!!!

  10. G-djo, u ovoj zemlji ne postoji vidljivost u izbornim kampanjama ni žena ni muškaraca iz opozicije, vidljiv je samo vaš šef i trabanti iz vaše stranke. U ovoj zemlji ne postoji sloboda informisanja gradjana, mediji su plombirani za sve koji misle drugačije, i to vam poručuje i Odihr izveštaj koji nažalost neće moći da pročitaju gradjani a koji se informišu iz vaših medija.

  11. Zasto je nazivate „premijerka“ kada ona to i nije….vlada je raspustena i ona moze biti samo vd o nista drugo..

  12. g-djo Brnabic gde to pise da izvestaj o dogadjanjima na nekom mestu u povodu necega, koji daje odredjen telo EU ili sta vec, moze da se menja, molim vas budite tako ljubazni pa objasnite gde to pise? Drugo ja videh lepo ukoricen izvestaj tako da ne lici na nesto sto moze da se menja. Onako usput zar neki od vasih vrlih tabloida nije objavio sta pise u konacnom izvestaju pre nego ste vi to dobili zvanicno?? NAPREDNO. Ziveli

  13. Od nje ne može da se čuje lepa i blaga reč, samo bljuje vatru. Treba da priča o svom poslu a njoj je glavna tema pojavljivanja napadanje neistomislenika. Krivi su svi koji misle svojom glavom.

  14. Јаднице јадна у чијем интересу сте крали изборе,да нисте можда у интересу државе,покри се ушима и ћути бићеш паметнија ако је то уопште могуће

  15. Ова не зна шта прича и оно што јој напишу не зна да прочита,куку нама са полу писменима на власти.

  16. Pa ona uvek smanjuje krivicu na druge a njeni krali. Mene 5 puta zvali na dan izbora da me upozore da glasam za njih. I ne samo mene nego sve koje poznajem.a neznam odakle im brojevi telefona.

  17. Kakav gnjurac. Pa to može da prosipa u Srbiji. Alo osobo šta je sa Vama?

  18. Nisam pročitala šta je Vučićev megafon izjavio, i stvarno me ne interesuje. I zašto uopšte objavljujete izjave ove osobe?Ko je ona i šta?

Ostavite komentar


Politika

Sastali se ministri Žigmanov i Zukorlić, razgovarali o aktuelnoj temi 9

Sastali se ministri Žigmanov i Zukorlić, razgovarali o aktuelnoj temi

Ministar za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Tomislav Žigmanov i ministar bez portfelja zadužen za oblast pomirenja, regionalne saradnje i društvene stabilnosti Usame Zukorlić saglasili su se danas da nacionalne manjine mogu umnogome da doprinesu pomirenju, regionalnoj saradnji i društvenoj stabilnosti Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.