Oštre poruke Zapadu za unutrašnju upotrebu

* Borko Stefanović: On zna da ima odrešene ruke od strane Zapada, jer oni znaju za njegovu diktaturu, cenzuru, punu kontrolu novca, ali zauzvrat će biti kooperativan i ispuniti ono što očekuju
Povodom oštre retorike u govoru predsednika Aleksandra Vučića na godišnjici NATO bombardovanja

Ostavite komentar


  1. „Očit je pojačan ruski uticaj u regionu, smatra naša sagovornica naglašavajući da ipak od ove vlasti nije više ni očekivala. NJu zabrinjava ćutanje opozicije.“ … Mozda bi ‘sagovornica’ za promenu mogla da se raspita sta srpski narod o svemu tome misli? To bi iz njenih spekulacija i zamena teza eliminisalo, kako vlast i opoziciju, … tako i njeno proizvoljno lupetanje na ovu temu?

  2. Vuciceva fotelja bice sigurna sve dok on pljuje po Zapadu i NATO savezu.Onog trenutka kad to prestane pocece da se ljulja ta fotelja.Nezaboravite da je Vucic i njegova petokolonaska ruska vlada jedini saveznik Putina na Balkanu. ali i u Evropi.Prica o „neutralnosti“treba samo da maskira tu vezu.

    1. “ Uzalud behu sve nade moje…“ Ipak se priblizavamo Siriji preko Rusije a radi ostvarenja Ruskog sna. Najveca zla ovoga Sveta desila su se kada su pogresni ljudi bili na pogresnim mestima i nedorasli Situaciji vremena, u pogresno vreme.

  3. Naravno da je u pitanju igranka. U pravu je Borko, Vucic je sve dogovorio i sa zapadom i sa Tacijem. Rusi ga buse jer i oni mnogo znaju, a on ne sme da ih otvoreno „otkaci“. Veliki je ruski uticaj u srpskom narodu i to Vucic jako dobro zna. On se plasi haosa ali taj haos sigurno nece praviti zapad, kao 5 oktibra, vec Rusija. Zna Putin da je Vucic postavljen od strane zapada…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.