Pretnje neće uticati na brojnost protesta

Vođe opozicionog Saveza za Srbiju saopštenje kolegijuma Ministarstva odbrane ocenili kao "skandalozno"

Ostavite komentar


  1. Kriticna masa smo mi GRADJANI. Ja nisam clan nijedne stranke i na protestima sam od prvog dana. I stalno srecem iste ljude, koji nisu clanovi stranaka vec ojadjeni SREDNJI SLOJ BEOGRADA. To su ljudi sa dignitetom i molim vas, vodite racuna o tome, vi iz politickih opozicionih stanaka. Pazite da se ne zalecete sa svojim programima…Prvo oslobadjanje medija, pa stvaranje uslova za posteno glasanje. E, onda se vi razmasite sa vasim programima pa neka glasa ko hoce za koju stranku. U medjuvremenu, POSTUJTE GRADJANSKE ZAHTEVE .

    1. Što se tiče vođenja inostrane politike nije loše ali bez neke velike perspektive, i to je nekakav maksimum u trenutnim uslovima.
      Štednja vrlo dobra stvar.
      Problem Kosova bez kreativnosti po sistemu ništa novo.
      Korupcija manja nego li kod prethodnika ali još uvek prisutna, valjda je to globalna građanska svest na pogrešnom putu.
      Po ustavu i zakonu svaka pobednička stranka postaje diktatorska u onoj meri u kojoj to sami građani prihvataju za nešto normalno.
      Nisam u SNS niti smatram da je Vučić kvalitetan političar, ali ću opet glasati za njega. Opozicija mora naći pravi instrument pritiska na nesavesne građane i to precizno predstaviti građanima , e onda nećete više gledati Vučića.

  2. Eno tamo, na Twiteru,

    Savetovali autoprevoznicima da ne voze ljude na protest Beograd. Znaju li da smo prešli Albaniju peške za slobodu zemlje?

  3. Andjela, ja nisam baš za demonstracije ali ne znam kako drugačije da se zaustavi Vučićeva prodaja Srbije strancima i sve ostalo što radi ..Naveliko prodaje strancima Srbiju i troše novac na svoje botove, prekovavanje ulica, seču drveća, kičerajsko izivljavanje nesposobnih, izgradnju MHE, šetkanje po Srbiji stotinama autobusa…Kupuju diplome, partijski zapošljavaju i pretnje otkazima…Klintonu 2 mil, i još izvinjenje. Blera angažovao za savetnika, koji sada sprovodi svoju ideju uništenja Srba, i to preko našeg Predsednika…STRAŠNO šta rade!

  4. Dolazimo! Nismo se bojali ni Milosevicevih batinasa i ubica, pa se ne bojimo ni sada. Narodu je dosta svega, to trebaju da znaju ovi na vlasti. Ne pomazu im ni 1000 autobusa uplasenih i na silu dovedenih ljudi. Ne pomazu im ni fikusi, ni vazduhoplohovi, ni aerodrumi, ni Jutke, ni cupaci grkljana, ni palioci kuca novinara. Narodu je dosta razbojnika, kabadahija, siledzija, prevaranata, secikesa, lazova, muljatora, kumova i burazera, laznih doktoranada, tarmvajdzija, pecenjara, …… Zato se narod nalazi na ulicama a ne u autobusima pod kamdzijama i prisilom. E, bas iz tih razloga cemo doci na miting ( kako kazu: opozicije) a to je miting NARODA a ne samo opozicije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.