Priča Sonje Biserko i Nenada Čanka o preseljenju Srba sa KiM: „Neutemeljena i opasna, nedostaje Milan Radojičić da bi vic bio kompletan“

Ostavite komentar


  1. Da li se ovo menja politički reljef u Srbiji ? Da i Grbovic nazove stvari pravim imenom?
    Osnova za preživljavanje je , nebitno da li u budućnosti idemo levo ili desno, je da se lažemo zarad svetskih imperija i njihovih planova.

  2. Raska naselje Supnje zavrsavaju se zgrade za ljude sa Kosova! Novinari mogu da provere ako ikoga interesuje istins

  3. Pa proverite u Raškoj novinari, koliko novih stanova se gradi… Istina je sve što su rekli na žalost.

  4. Dobro bi bilo da nam se objasni u kom su svojstvu Biserko, Čanak i Baskin razgovarali za Kurtijem. Koga su oni u tom razgovoru predstavljali.

  5. Ovaj Anđelković je izgleda zaboravio da nije Vučić bio na vlasti kada je Priština u februaru 2008. godine proglasila nezavisnost lažne države kosovo.

  6. naravno da je sve isplanirano, zato se i prave ovoliki stanovi a niko ne zna za koga.
    samo jednog dana -velika seoba srba-poslednja

  7. odavno su preseljeni, što u Srbiju, što širom sveta. Ali, to nju ne interesuje.

  8. Srbi,pamet u glavu.Da li ima spijuna?Valjda smo naucili da dobar deo elite radi za strance .Secate se 200 000 engleskih funti koje smo platili sa 1 500 000 srpskih glava.Plus sto smo se borili za onog ustaso-komunistu koji nam je uvalio gradjanski rat koji i danas traje.

  9. A da nisu mozda Biserko i Canak Nepomenikovi emisari?! Nepomenik na KiM ne moze ni u mislima, a oni vidite da mogu… s obzirom na njihov background, jasno je da su „golubovi pismonoše“, svuda mogu stignu kad tzv. vlastela naredi! Canak ce posle da ide na TV Happy kod C(Marica)…

  10. @Anonimni: Ti si izgleda zaboravio da je Vučić bio u vlasti, kao i Dačić deo iste vlasti, Miloševićeve, kada su srpski vojnici i policajci isterani s Kosova? Sad samo dovršavaju započeto.

  11. Gde ima dima ima i vatre. U Novom Pazaru se gradi kao da grad ima 200 hiljada stanovnika, a ne gradi se samo tamo gradi se i u Kraljevu i Kragujevcu. Pitanje je za koga se grade toliki stanovi kada broj stanova visoko premasuje broj stanovnika!?

  12. Бисерко, Оскар, Курти, Чанак сви имају исте шефове. Сви играју у истом комаду, у коме се као они једни другима супротстављају, све ради прављења магле док се „посао“ не заврши

  13. Radojčič ne nedostaje nego vam je tu usred beograda i niste u stanju da ga uhapsite i dignete optużbu protiv njega jer sam priznao da je učestvovao u teroristički napad septembra prošle godine nad Kosovskog policajca ubivši ga na lice mesta njega a i još trojice možda i više terorista sa druge strane!Po vama možda zvuči kao vic a po našem to je terorizam koji ceo svet osudio osim srbije i rusije!!Ovakvom činom srbija biće izolovana zemlja u evropi poput bjelorusije ili azerbejdzana!Polako polako

  14. Predlozio bih preseljenje 2 miliona Srba na Kosovo. Ne znam da li bi se to dopalo Kurtiju?

  15. Pa pre svega basem poglavaru sta radi , za nista ne verovati , evo ko zna narod u srbiji da on gradi u bosni bolnice , a pr nis porodiliste nema uflovi uzas +40 gid se ceka , radi kako mu se cefne , i ovo sigurno nesto ima oko tih stanova , mada ti koji su na kosovu ostali 99% kojinomsju decu zive po srbiji imsju kuce , stsnove , koji su dati na teret gradjana stbije to odavno vec25 god , njemu generalno nista ne verovsti , a canak se zna oduk ne j..

  16. Ljudi izgleda zaboravili bljesak i oluju.
    @ Dejan Samo moraš da nađeš toliko Srba da se vrate na Kosovo. Ne možeš ni ove koji su prodali imanja za debele pare podobijali stanove i položaje i postali glavni. Eto pitaj Jorgovanka,ove prepametne pevaljke i glumice. Nema dovoljno mesta da nabrojim sve.

  17. Uvek se treba ograditi od budalaština bez obzira od koga, i sa koje strane dolaze. Ništa manje opasna je tvrdnja Andjelkovića da Vučić Kosovom plaća svoju autokratiju. To bi valjda trebalo da znači da bi smenom Vučića Srbija povratila teritoriju Kosova u svoj pravni okvir?!

  18. „Neka demantuju“, kaže Biserko..

    I eto je čuvena formula Lindona Džonsona:

    LBJ : “Of course it ain’t true, but I want to make the son-of-a-bitch deny it.“

    („Naravno da nije istina, ali hoću da kurvin sin mora da (glasinu) porekne.“)

    Inače je isti štos uporebio i Tuđman kad je dao da se prošire glasine kojim putem beži narod i vojska Krajine, da bi raširio paniku i postigao upravo to, da narod pobegne baš tuda.

    Zbog ove opasne egzibicije, Biserko zaslužuje krivičnu prijavu, mada sam svestan da je pod zaštitom civilno-cenzorskog sektora. Koji ima da skoči k’o jedan da je zaštiti od zakona.

  19. Sve su to igrice vladajucih struktura. Ova vreca..(sto bi reko Sergej T) je do glave sa vucevicem(provereno!) tako da sve su to igrice mocnika koji ove pajace potezu kao lutke u pozoristu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.