Princ Filip traži da kralj Aleksandar dobije spomenik u Beogradu: Nije pitanje ko ga je ubio već ko je to dozvolio

Ostavite komentar


  1. Za.Kad imamo toliko spomenika onog ustsdo-komuniste,zasto ne bi imali i naseg kralja.Izgleda da niko,pa ni on nije razumeo ono sto nas je cekalo od Hrvata.Na zalost,on i milioni Srba su to platili glavom.Ili progonom.Imam utisak da ni danas nismo svesni te opasnosti i pored tolikog zla,pocev od 1 sv. rata pa do dan danas.

  2. Pa dozvolili su Francuzi lošim obezbeđenjem. A inspirisali Nemci i Italijani. A možda je meta bio Luj Bartu, jer je tražio mere protiv Nemačke zbog kršenja Versajskog ugovora i radio na aktiviranju Male Antante, protiv Nemačke.

  3. Da podignem spomenik čoveku koji nas je ugurao u Jugoslaviju. Neka hvala. Nego naučite srpski jezik Karađorđevići pa onda glumite ludilo.

  4. Ubijen je kao besno pseto na sred ulice u Marselju. Kako vladas tako i zavrsis.

  5. Sramota je za državu i grad Beograd, da se prvo izgradio spomenik Caru Nikolaju II a da se tek sad pominje Aleksandar Karadjordjević.
    Ako nekoj ličnosti, Beograd i Srbija treba da podignu spomenik, to je Aleksandar Karadjordjević.

  6. Filip jeste princ, ali nije prestolonaslednik, jer trenutno presto u Srbiji ne postoji.

  7. Ubili su ga i sve organizivali komunofašisti sa zapadnog balkana uz logistiku ustaša…a potomci tih komunofašista i dan danas jašu srblje, kako u Srbiji tako i u ostalim novostvorenim državicama na zapadnom Balkanz.

Ostavite komentar


Politika

Šta su iz Narodnog pokreta u Zaječaru poručili Bošku Ničiću? 10

Šta su iz Narodnog pokreta u Zaječaru poručili Bošku Ničiću?

"Kao što je nekima poznato, grad Zaječar nema gradskog pravobranioca i zamenika, još od početka godine. To znači da građani koji su tužili grad Zaječar, ne mogu da ostvare, svoja prava pred sudom", kazao je danas predsednik Gradskog odbora, Narodnog pokreta u Zaječaru, advokat Goran Kalčević.

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.