Priština ukinula taksu na sirovine, od 1. aprila kraj taksi na svu robu

Ostavite komentar


  1. Ko juče se sećam N1 ,Djilas pumpali su društvo što indirektno,direktno da su takse uvedene u dogovoru Tačija i Vučka.Ps…Ako su takvi ljudi još na takvom stanovištu verovatno misle i da je Djilas izmislio Koronu da bi odložio izbore u Srbiji

  2. Ovo vise nije vest. Kosovo vise nije tema. I nece biti u jedno dogledno vreme. Sada je situacija takva da gomila stvari naprasno postaje potpuno relativna. Albanci su se preigrali. Ako pandemija, a za njom globalna ekonomija, a za njom globalna geopolitika, nastavi da ide u pravcu u koji ide, tempom kojim ide, a nema izgleda da ce se tu bilo sta promeniti (moze biti samo gore), oni vise nece biti niti rupa na svirali u bilo kojem centru moci na koji su se do sada oslanjali.

    1. JAo, pa vi jadnicki vec 30 godina cekate da Zapad truli propadne? I da malo opet pocnete praviti reda? Covek bi vam i priustio malo veselja psle svega, ali posto se zna, gde to vodi, tesko. Mislim, sto s emene tice, radite sta hocete. Jer realno, ako ponovo pocnete, ni Pasaluk nece ostati od vas.

      1. @Slovenac

        Gde si Slovenac? Dosadno kuci, nemas nikoga, pa onda malo lecis traume iz detinjstva na srpskim sajtovima? Samo, ponavljas se, vrtis tih par istih komentara vec predugo. Sta je problem? Ograniceni kapaciteti?

        1. Hahaha, dobrodosao ponovo! Ne nisam kuci, niti je dosadno. Najeo sam se svezeg kokosa i jackfruit-a, pa moram dok se slegne da vidim sta mi bivsa braca rade. Tebi raste opterecenje, isompleksirano moje? JA bi rekao, da se neko drugi ponavlja, tebi je ocito dosadno bez mene. Taj isti komentar si napisao 10 puta, moji mozda jesu slicni, ali isti nisu… Nemoj i ti zaradis neku traumu, jadnicak.

          1. @Slovenac

            Nema veceg opterecenja, patologije, iskompleksiranosti nego sto je dezuranje raspalog penzosa iz Slovenije po srpskim portalima i pisanje tih malih, zluradih i priglupih komentara. Ali dobro, ako vec nemas nikakav zivot, onda nastavi da ih pises. Koga uopste zanima.

        2. Pa nije bas da te ne zanima? Vecina bi iz napisanog zakljucila bas obrnuto. Ovo ti je vec 2. komentar pod istim nick-om. Nestaje ideja tako mladom coveku?.

  3. Obratiti posebnu paznju na sledecu recenicu: „…a dva srpska ministra bila su uzdržana.“!
    Ko je do sada sumnjao u zakulisne radnje kosovskih i srpskih lidera, valjda ce mu ovo definitivno otvoriti oci.
    Sve je to predstava za narod, dok se oni druze po jahtama i sklapaju dilove za licne poslove i benefite. Kriminalci i pajaci na obe strane.

  4. Na sirovine ukidanje takse trenutno a? Pa mogli ste da sačekate kraj pandemije, čemu žurba posle godinu i po dana? Nemoguće da su ameri baš sad ucenili sa obustavom novca? Izgleda da jesu?, kakva dečija predstava.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.