„Priština vodi propagandni rat protiv Srbije“: Momir Stojanović i Zdravko Ponoš o tvrdnjama da je Milana Radoičića obučavala Vojska Srbije

Ostavite komentar


  1. Другови аналитичари су проценили да је Курти наоружао Радоичића и његове ускоке, и наложио напад на полицију?! Прворазредни дијалектичари!!…

  2. Kako vas nije sramota da ljagate srpski narod.Nama je dosta ratova sikaniranja selenja bezanja pa sad po stare dane da drhtimo i da se plasimo rata

  3. E, moj Momire, vojska neobučava kriminalce!Pa, ko je vežbao gađanje sa Novakom Nedićem na vojnom strelištu u Pančevu?

  4. Ovde se vredjam zdrav razum običnog smrtnika i od Radojičića se pravi patriota sa onakvom vilom….sramota

  5. Jel Nevolja vezbao gadjanje u vojnom objektu? E isto tako je doticni malo vezbao gadjanje, a taman posla da puzi po prasini vezbajuci ratno puzanje. Gde ce milioner u prasinu.
    On da je znao kako ce biti sigurno ne bi isao licno. Sigurno im rekli doci ce albanski policajci i bice pregovora.
    Dobili su pregovore.

  6. Potpuno se slazem sa time da Vojska Srbije ne obucava kriminalce. Pre ce biti da je obrnuto. Sa druge strane Radoicic je prirodni talenat i njemu nije potrebna nikakva obuka. Btw. secali se neko one jedinstvene scene kada srpski general (Prascevic) prilazi Arkanu strojevim korakom i podnosi mu raport.

  7. “vojska to nikada nije cinila”… a sta bi sa opetacijams Labrador i Opera u Zagrebu 91?

  8. Ko bi trebao da zna gde se grupa na celu sa Radoicicem vezbala i koji je bio cilj vezbi? Ako su vezbali na privatnom imanju sa naoruzanjem ko je nadlezan za paravojne strukture?

  9. Ponoš i Stojanović su me razočarali izjavama, oni isto kao i vlast pokušavaju da brane neodbranjivo, niko nije ni rekao da ih je vojska obučavala, već da su oni vežbali na vojnom poligonu, kao što su Sale mutavi i Belivuk sa Nedićem vežbali gađanje u vojnom objektu u Pančevu, a o arsenalu oružja da ne govorim, ko je mogao da ih snabde onoliko količinom oružja i municije, to se ne kupuje na buvljaku, kako reče takozvani vrhovni komandant.

  10. A eto štasu onommad radili oni fantomski dronovi sa kosova. Nadgledali nape bandite.

  11. Momir kao da je pao sa Marsa. U prošlom ratu vojska je i vežbala i snabdevala oružjem i čistila teren za kokošarske formacije i doturala oružje određenim stranama. Naravno imala je i aktivno učešće u Srebrenici , Vukovaru i dr. Vidi presudu iz Haga.

  12. Zelela bih i ja da to nije tacno, ali poucena iskustvom da su predstavfnici VOA obezbedjivali plantazu marihuane u Jovanici, izaziva, najblaze receno, sumju.

  13. Kad bi predsednik bar znao kad da cuti to bi nas spasilo od mnogo cega. Kad ne bi branio okorele kriminalce vec rekao da ce „nadlezni organi odraditi svoje“ i tralala, mozda bi mu neko nesto i poverovao. Pa kako je samo branio Koluviju pa Hrkalovicevu a sad Radoicica,to ne bi radio ni jedan predsednik na svetu. Zato se i plasim kad pomislim sta sve moze da nas ceka.

  14. Promašili ceo fudbal … nije pitanje gde su vežbali, nego ko im je dao onoliko onakvog oružja …

  15. Pitanje svih pitanja, kako su Radoicic i ostali uspeli da se vrate u Srbiju opkoljeni sa svih strana, velika igra je u pitanju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.