Prištinska opozicija i analitičari: Neprihvatljiv politički nivo briselskih razgovora o dinaru

Ostavite komentar


  1. U Sustini sve sto se forsira sa strane takozvane drzave Kosovo,bude posle nekog vremena i usvojeno,jer zasto bi ih zvali na razgovore ako ne zbog toga da Srpska strana potvrdi svoju odluku i prihvati valutu koju oni forsiraju,tako je bilo za sve do sada i tako ce biti i u buduce,bez Srbije se ne moze nista ali se prihvata sve,ne znam sta tu nije jasno,sve sto su dobili Srbija je morala da prihvati,jer da se nije pitala nista,bilo bi prihvaceno i bez nase saglasnosti,pametnom dosta.

  2. Nije reč o gradu, ni o gradskim strankama, ni o lokalnoj samoupravi grada Prištine. Nego o Kosovu i kosovskim strankama opozicije.

    I zašto prihvatate i širite primitivnu propagandu srpskih vlasti, koje svoje priznanje Kosove pokušavaju da zabašure time što Kosovo ne zovu – Kosovo, nego „Priština“?

  3. evo lepe slike ,, uskladjenosti..u svemu ..opozicije nevladinog sektora strucnih ljudi sa odlukama svojih institucija na kosovu, svi su slozni..to jr dobro…i ovo je sve u redu,.. o dinaru je odluku donela banka kosova, koja se i obratila nb srbije za razgovor, ali pametnjakovici to ne zele, i gde je problem u ,srbiji, tako da gradjaji koji ne mogu da podignu svoj novac, nije im kriva banka kosova nego nb srbije, …i zar nije cudno sto je komercijalna napustila kosovo..??. sto..?? do sad je neka banka iz srbije mogla da dobije odobrenje da radi na kosovu, zasto se niki nije pojavio..zasto….jel to zato sto evro koji je ..odnosen s kosova pteko dinara sad treba da se vrati na kosovo….ili….dzakovima je godinama dinar ubavican na kosovo..radi zadovoljenja tamosnjeg stanovnistva, a odlazio ,evro, prema srbiji..jel su dinarima kupovani evri i pravac srbija……..sad evro mora da se vrati…

  4. A naša? Nepostojeći.
    Ili rade za sns ili rade za Eu.
    Nema pro srpske opozicije.
    Zato ćete na sledećim izborima još gore proći.

  5. Oni stvarno misle da imaju pravu drzavu i, jos bolje, da su je sami stvorili, necu dalje da komentarisem, bilo bi hm

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.