Prisutna opozicija preuzela ulogu kulise u predsednikovoj farsi

Nenad Božić, poslanik Stranke moderne Srbije, o opozicionom bojkotu parlamenta

Ostavite komentar


  1. Svi poslanici su tu došli glasovima građana, kako bi ih predstavljali. Svaki bojkot je neodgovornost prema građanima koji su ih izabrali. Na sledećim izborima, kada se ti isti građani budu pitali, baš me zanima kako će to da ocene.

    1. ja recimo dok sam živ neću glasati za ove što ne bojkotuju a pogotovo za ove što su prekinuli bojkot. u jednoj zemlji gde smo nedavno imali „slučaj Ničić“ gde je pola grada glasalo za nekoga koga je smatralo opozicijom a on posle toga napravio vladu sa „vođom“ teško da će iko rizikovati da mu se isto to desi sa ovim „modernjacima“. Mislim da su sami sebe osudili na ispod 1% odnosno dobiće glasove rodbine i prijatelja i to je to. Klasičan danak neiskustvu i nestrpljivosti. Mada prilično sam siguran da ovi neće sami izaći na izbore nego će se verovatno i oni prišljamčiti nekoj listi.

  2. Opozicija Srbije je bukvalno ist sto i dzak budala. Jedni sa drugima ne mozete, pa kako biste Srbiju vodili kroz ozbiljne neprijatelje iz sveta?

  3. Нешто се не сећам да је Странка модерне Србије учествовала на изборима. Откуд јој онда посланици? И још говоре о лажној опозицији! Како их није срамота?

    1. Alo bre botovi, lakse malo. Informer place za vasim dubokoumnim komentarima, ovde ste zalutali

  4. Добро аргументован и наравно частан потез.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.