Priveden Milan Radoičić, određeno mu zadržavanje do 48 sati

Ostavite komentar


  1. Smešno ali i tragicno! Uhapsen posle 10 dana??? Sto ne odmah prvi dan??? CNN je kriv.

  2. Foliranti. Neće mu ni nanogicu staviti. Samo da se slegne prašina. Javna tajna ko je ubio Olivera Ivanovića. Ko je kome šef, Vučić Radonjiću ili obrnuto?

  3. Igra za zakonom! On je krivicno delo ucinio na Kosovo I treba da se isporuci organima Kosova kao gradjanin Kosova.!

  4. Kao ne sluša naloge stranih ambasadora, ali kad treba sebe da spašava izvršava sve naloge CNN-a.

  5. Dok se vila Mir ne očisti,Ana će mu ponuditi krevet u sobi za goste!-Žeks mu je obezbedio besplatno gledanje zadruge!-Av šalje korpu sendviča s parizerom!

  6. Morgen malo! Nezavisno pravosudje doneće odluku na osnovu Zakona i Ustava R AV!

  7. Iako nema veze sa ovom temom, dok se u Srbiji raspravlja o dogadjajima u Banjskoj, jedan pobrojnosti slican narod, nase komsije Madjari slave i danas i juce. Juce je njihova naucnica Katalin Kariko dobila Nobelovu nagradu za medicinu a danas njihov fizicar Ferenc Kraus Nobelovu nagradu za fiziku. U dva dana dve Nobelove nagrade. A kod nas…

  8. @rusofilski komentari
    Izvršio je niz krivičnih dela.
    Ovo nije doba hajdučije da može da radi ko šta hoće. A ako je učinjeno pod pritiskom drugih ambasada, to samo dokazuje da smo sami krivi što kod nas ne postoji zakon. Trebali su da ga uhapse istog trenutka kad je davao iskaz!

  9. BRAVO za komentare.Morao sam da ponovo odem na pocetnu stranicu Danas-a da vidim da nisam otvorio greškom neki Kurtijev sajt .Nisam.Čitam Danas od prvog broja i iz dana u dan ste sve „nezavisniji“ i „objektivniji“.Ne mogu da shvatim da ako mrzim prvorodjenog počnem da mrzim i svoju drzavu i svoje sugradjane koji glasaju za njega.Kurtiju , pored ovakvih komentara i novinarsko izveštavanja, ne trebaju špijuni ima ih Srbija par miliona zato što mrzimo jedni druge do bola.Neka nam je na čast i obraz.

  10. Pa šta više hoćete, čovek je „priveden“, tj. ne znamo gde, doduše, ni kriv ni dužan, verovatno je bio dobar komšija, nikad noću muziku puštao, miran i poslušan. Eto, to je pravna država.

  11. Nemojte ljudi, kada bude dobio odstetu za ovo, napravice jos jedan hotel…

  12. Kadija te placa, manipulira, nagovara na ubistva pravi od tebe Heroja on te tuzi on te sudi on odlucuje o zivotu i smrti u vukojebini zvanom Srbija.

  13. Još jedna tupava reakcija naše vlasti.
    Zakasnelo i pod prisiliom, ali samo sa infantilnom željom da se zamažu oči inostranim nalogodavcima, uz pomisao da se oni kopčaju na leđa.

  14. Dao je nepromišljeno priznanje da je učestvovao u oružanoj pobuni u Banjskoj.
    Sada ga savetuju kako dalje.

  15. Ko se maca lati od maca umire . Slucaj Ivanovic Radojcic. Ovaj drugi je na putu da zavrsi kao onaj prvi od ISTOg NALOGODAVCA.

  16. Prilično malo radimo, a još manje bi trebalo da mislimo. Čestitke Mađarima. Odličan komentar РоБ napisao. List Danas odavno zreo za rekonstrukciju. Sajt odličan. Uredništvo indijska NULA. City vas spašava. Nedostaje vam politička ozbiljnost. Bolje obratite pažnju na ekologiju i ozbiljan humor. Prilično malo radimo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.