"Prodaja vranjske štamparije bratu ministra Momirovića je pljačka Vranjanaca po novom zakonu: Sedmi protest "Vranje protiv nasilja" 1Foto:V.Ristić/ Danas

Profesor u vranjskoj gimnaziji Dragan Antić, rekao je pred okupljenim građanima da „Kompanija Mona nije kupila štampariju da bi gradila fabriku već stanove i poslovne objekte, zbog čega novi Zakon o prodaji imovine mora biti ukinut“.

On je podsetio da je i u Vranju zabeležen slučaj pogibije jednog građanina od struje u selu Donje Žapsko i da za to niko nije pozvan na odgovornost, kao i što je slučaj sa dečakom i njegovim dedom u Bačkoj Palanci.

„Naši protesti u Vranju nije ideološki već bunt građana za promenu ovog nakarodnog sistema koji ne funkcioniše i izaziva strah i nesigurnost kod građana“, rekao je Antić.

"Prodaja vranjske štamparije bratu ministra Momirovića je pljačka Vranjanaca po novom zakonu: Sedmi protest "Vranje protiv nasilja" 2
Foto: V.Ristić/ Danas

Uprotestnoj šetnji centralnim ulicama Vranja šetalo je oko pedesetak građana, a za to vreme policija je preusmeravala saobraćaj.

Skup su pratili novinari lokalnih portala, kao i ekipa RTS.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari