Profesor FPN: Srbija Rusiji olakšava posao na širenju ruske propagande

Ostavite komentar


  1. Где то може да се олакша тај посао? Да се прикључим.

  2. Nas put bi morao da vodi ka istoku , odande se sunce radja , zapad ga gasi !

      1. Мешање запада на догађања у Србији су више од два века и увек на нашу штету. Једина заштита је Русија и сваки њен утицај је добро дошао. Бог на небу што и руски цар на земљи дуго већ одзвања српским просторима.

    1. Samo ispran mozak, posebno na današnji dan, može voleti krvoloke sa zapada ( NATO I SAD) koji su nas bombardovali OS uranijuma najvećim vojnim otrovom poznatim čovečanstvu. Taj atomski materijal osećaćemo milijardama godina umirati polako i izumirati, menjati DNK i rađati se sa deformitetima za koje nauka nema dijagnozu. . Pitam se kakvi mozgovi to mogu zaboraviti i oprostiti krvnicima kojima ništa nismo skrivili niti dugovali. Njihove krvave ruke ne mogu nikada oprati. A i dalje protiv naše zemlje vode HIBRIDNI rat u najcrnjem obliku. Oni koji pišu gluposti o dobrobiti zapada nisu sigurno raščistili šta znači domovina, sloboda i rodoljublje, čast i moral,dostojanstvo i čovečnost. To ceo zapad ne može ničim plati. Džaba im lažni dolari i evri. Mi imamo više ljubavi prema svojoj otadžbini nego što oni imaju bombi. Kad je Velika Britanija zloupotrebila presedavanje SB UN i postavila Rezoluciju kojom se Srpski narod proglašava genocidnim bratska Rusija je stavila VETO na tu sramnu Rezoluciju VB i USA. Pa eto zašto Srbi vole Rusiju.

      1. Naravno, kako lepo peva svoju pesmicu bivši glasač Slobidana Miloševića.
        Sad ide dostojanstvo, moral, čast, sloboda, domovina, rodoljube.

        Djaba sad evri i dolari, oni su samo bili sredstvo da se preuzme vlast. Sad ide prava presmica nacišvonista- plaćenika u politici u kojoj svršavaju i doživljavaju ekstazu!

        2050 u Srbiji maksimum će živeti 4 miliona ljudi,.to sam tolerantan.Više će biti potomaka rasutih po svetu, nego u matičnoj državi koja postaje NDS, nezsvisna demokratska Srbija, valjda na uzor svoje sestrinske države iz 2 sv rata.

        Vlast kad nešto ponudi ovom narodu da mrzi, taj narod na kraju postane to. Dara dara, bubamoro jedna!

        P.s Kad pročita ovo neki glasač Vučića koji je glasao iz drugih razloga,.šta misli o sebi,.pitam se pitam?

  3. O kavoj se propagandi Rusije radi , nije mi poznato. Sta to oni reklamiraju u Srbiji ? Narodu Srbije je Rusija bliska srcu i to je belodano. I kakva sad propaganda treba meni ili bilo kom drugom koji je naklonjen ruskoj kulturi, veri, istoriji i tradiciji ? Kakva su ovo nicim neutemeljena slobodno lebdeca trabunjanja ?

    1. To ti je njihova poznata sentenca „maligni ruski uticaj“. Inače EU i USA se nigde ne mesaju, gledaju samo svoje dvoriste, znas ono….

    2. Botovi Sputnika su mnogostruko gori od klasičnih, nazadnjačkih botova. Sa o BiH ih podsetio da postoji mogućnost, doduše vrlo mala, da jednom i krivično odgovaraju zbog sprovođenja propagande u korist druge države.

  4. Za ostale zemlje na Balkanu nisam siguran, a što se nas tiče, najbolje bi bilo da vidimo gde se kupuju one dotične “Tri karte za Holivud.“

    1. PROFESORE GDE TI ŽIVIŠ? NISU NAS RUSI BOMBARDOVALI NI 1941.NI 1945. (SAVEZNICI) A NI 1999!!! RUSI AKO NISU POMAGALI NIKAD NISU ODNEMAGALI I ŠTA TU IMA DA SE PRIČA…

  5. Mora da je u pitanju veoma isplativ biznis iako sve ovo nema veze sa mozgom i cinjenicama ali propaganda se isplati jelte.

  6. Jedno je da li bi neko pre radio u Nemačkoj ili u Rusiji, a skroz drugo da li bi Srbija trebalo da postane član EU. Naravno da Srbija ne bi trebalo da postane član EU, zbog toga što nam to učlanjenje neće doneti nemački standard u Srbiju, već će uticati na to da naš narod jednostavnije beži iz zemlje. Pogledajte Hrvatsku, Bugarsku i slične zemljice. Uz to, EU konstantno pada na svakom testu. Primer je njihovo ponašanje u vreme pandemije. I zašto da ulazimo u EU, da bi nam neko naređivao šta da radimo? Da nam naređuju da uvodimo sankcije našoj braći Rusima i Kinezima koji su nam najviše pomogli? Zbog čega? Shvatite ulaskom Srbije u EU standard u Srbiji neće biti bolji ni 5%, služićemo samo kao radna snaga Nemcima i ostalim nazovi liderima EU. I šta nam je to dobro donela EU? Bombardovanje 1999., otimanje teritorije, šta je sledeće? Pazite apsurd, treba da postanete punopravan član zajednice koja vas je bombardovala i oduzela teritoriju.

  7. Rusija je uvek kriz istoriju gledala svoje interese, što je normalno, jer tako rade i druge zemlje. Nije normalno, da naši rusofili toliko neznaju svoju istoriju, pa im se čini, da Rusija nema druga posla, NEGO SAMO DA BRANI SRPSKE INTERESE,. tREBA DA SE SETE SAMO SANSTEFANSKOG MIRA, AKO ZNAJU ŠTA JE TO, PA BI IM MNOGE STVARI BILE JASNIJE.

  8. Moskva/Kremlj ima duboko destruktivni uticaj u Srbiji.
    Nažalost,zatucanost Naroda u Srbiji je OGROMNA.
    Biće kasno kada se osvestite.

  9. .Destruktivan uticaj rusije je veoma vidljiv u zemljama sa Diktatorima na vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.