Profesor koji je otkrio plagijat Aleksandra Šapića podržao Sava Manojlovića

Ostavite komentar


  1. Samo napred momci!Ne mojte izdati nas visoko obrazovane, cestite,nekorumpirane gradjane,žedne istine i pravde.Ovaj RadikalskoSNSovskoSPSovski lopovski ološ mora biti procesuiran!!!

  2. Doktori Nambija, Lopina i Slina toliko toga su mogli doprineti u nauci. Ne znam kojeg bih pre istakao mada ovaj zadnji, Šone iz Beograda je najsimpatičniji.

  3. Bobo,visokoobrazovani Srbine :izraz „procesuirati“ ti je pseudopravni kroatizam !

  4. I našeg Nola nazivaju Teslom, Ajnštajnom, Hokinsom, a ima samo jedva završenih 4 razreda osnovne škole, a supruga mu ima uspešno završeni konobarski kurs u kladionici, a priča se da je negde završila visoke studije i ima titulu doktora nauka!? Za Šapića bilo je svima jasno da ima uspešno završen mesarski zanat, kada nije znao da postoji Namibija, nego po njemu samo ; Nambija”!?

  5. ŠAŠIĆ, KAKAV DOKTOR?

    Gospodin Šapić je doktor vaterpola, a za doktora nauke, da možda je doktorirao u Nambiji. Ovu državu, nepostojeću, više puta je pominjao. Ipak mora se priznati da se nikada nije izjašnjavao kao doktora nauke, čak se sam sebe demantovao na TV.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.