Profesor Pravnog fakulteta: Vlast doživela zenit i sada ide samo nadole, počela da se kruni slika njene nepobedivosti

Ostavite komentar


  1. Koliko ostrascena analiza! Nabraja kvazi opoziciju, ali samo desno orijentisane, a preskace „sebi bliske“ naklonjene zapadu?! Do promene vlasti ne moze I nece doci sa ovakvim ponudom i to ce vreme pokazati!

  2. Hvala profesore na rečima podrške ovoj borbi Opozicije za normalno , demokratsko društvo i državu !
    Ali evo i primedbe , kako ste mogli da budete pravareni u „super studenta .Vučića“.On j e sramota svih bivših generacija nas studenata na Pravnom fakultetu u Beogradu .
    Nove greške se ne smeju desiti ali ni oprostiti!

  3. Profesor je otkrio rupu na saksiji. Sve na planeti se rađa, živi i umire. Taj pad SNS može da potraje jednako dugo koliko i vlast.

  4. Apsolutno podrzavam stavove profesora.Imam sedamdeset godina i dolazim u beograd na proteste.Ovo nece biti lako i brzo,ali moramo istrajati.

  5. Tužna istina. Jedna osoba je prigrabila sve poluge vlasti. Svi ostali su lako smenjivi pioni, klimoglavci i uvlakači, koje ta osoba postavlja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.