Profesor Zec: Nisam kandidat za predsednika Srbije

Ostavite komentar


  1. Profesore, stručnjače, sunarodniče, mnogo pameti ima u vama, a loši nas đaci trenutno vode.., zato bi trebalo da preuzmete odgovornost ako otadžbina traži. Možda ćete se raspasti od posla ili umreti od stresa, ali to je viši cilj, vi ga godinama zagovarate,a vreme je za dela, tone nam Srbija, profesore!

  2. Svaka čast profesoru Zecu zaslužuje mesto u pametnoj vladi Srbije ali treba ovima ponuditi najjaču kombinaciju.Kovačević akademik,nezavistan lik bez partijske prošlosti,neukaljana porodica,pismen i bogat ne mora da laže i krade.Nema dugova ne mora da pravi azile u vidu agencija za lezileboviće. Ni jedna tv stanica ne može ružnu reč da kaže za njega,etalon za predsednika.

  3. Ilija, to što su ovi dosada, aj da se lepo izrazim, pogrešno napravili, 100 Prof. Zecu ravnih ispraviti ne mogu.

Ostavite komentar


Politika

Zelenović o incidentu na protestu u Šapcu: Članovi Principa poslati iz Beograda da rasture demonstracije 10

Zelenović o incidentu na protestu u Šapcu: Članovi Principa poslati iz Beograda da rasture demonstracije

Na društvenim mrežama pojavio se snimak s protesta protiv litijuma u Šapcu, na kojem se vidi nekoliko momaka u crnom kako iz mase teraju kopredsednika stranke Zajedno Nebojšu Zelenovića. Zelenović za Nova.rs kaže da ga niko nije oterao s protesta i da je pomenuta grupa deo navijačke grupe Principi, koja je poslata iz Beograda kako bi rasturila demonstracije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.