Kako je Ana Brnabić nazvala inicijatore ProGlasa nakon današnjeg predstavljanja „minimalnih uslova za održavanje izbora“?

Ostavite komentar


  1. Šta si ti sebi dozvolio?Pod izgovorom ,nije on nju postavio .Pritisli ga ovi iz Evrope.Baš je on postavio ovakvu,nikakvu.Da nas bruka svojim postupcima,izjavama,nedostatkom elokvencije,inteligencije i ostalih parametara razuma koje poseduje Homo sapijens.

  2. Pa jeste na dan žalosti ali za rudare nije bilo dana žalosti
    JOŠ nije kasno da ispravite tu grešku
    Proglasite ga u ponedeljak utorak sredu…
    Njihove porodice žale svaki dan…

  3. Koliko se ProGlas izblamirao ovim uslovom i priznao da nikad ne mogu da pobede Vučića.

  4. Ne, Ana.
    Upravo ste priznali da bez krađe i prevare vi ne možete da pobedite ni na kakvim izborima koji bi zaista bili pošteni. To ste priznali ovim ruganjem jer to što oni traže piše u zakonu a vi se smejete? Kome se rugate i smejete? Zakonu koji ste prekršili gde god ste mogli?
    Ono što je traženo samo su uslovi koje je po našem zakonu za izbore propisao zakonodavac a vi se tome smejete i rugate? Zakonu koji vi niste ni pročitali a koje ste sve redom prekršili. To ste radili baš zato što ste svesni da bez laži i prevare, bez krađe, vi ne možete pobediti, samo vam je krivo što ste uhvaćeni. I vaš kiseo osmeh kojim se tobože rugate nekom, ustvari zakonima Republike Srbije, jasno govori da ste toga svesni.
    Za to što ste radili se odgovara pred sudom, po zakonu, onim koji isto niste pročitali jer vam čitanje teško pada. I to ćemo valjda dočekati pa da vidimo kakav osmeh tada imate?

  5. Шта каже Устав Републике Србије, да ли председник сме да буде на листи или је стриктно забрањено?

  6. Ako postoji „veće mudraca,onda postoji i „veće neznalica“?Koju školu si ti završila kada i gde,ko te je poslao da budeš premijer tri puta i jednom ministar,a da nijednom za tebe niko nije glasao (to je zavera)?

  7. Sirotica iz Jarkova.Živi za to da se Šefu
    uvlači bez ograničenja,gde Šef to kaže.

  8. Sramota, čak i od Brnabe…na takvim rečima…ali..mora da se brani laž i lopovluk,…i njen šef!!!

  9. Zalutala u politiku bez adekvatnog obrazovanja i sposobnosti prihvatila funkciju i izgubila se u svemiru pa cesto kada da neku izjavu ispadne smesna

  10. Ova nebuloza će biti zapisana zauvek kao primer najgore i najgluplje opozicije na svetu.

  11. Deder da opozicija bude uporna u zahtevima, al da dodaju još jedno obećanje, u slučaju pobede! 5 godina robije za učesnike, a 10 god. za organizatore izborne krađe i mahinacija! I naravno- oduzimanje imovine!

  12. Birati poimenične kandidate

    Uz poštovanja dosadašnjeg načina biranja, a birali se partijski i poltronskih drugova i sličnih u okrilju stranaka, a ne da se glasa za kandidate po imenom i prezimenom, a ne po partijskoj pripadnosti. Do sada od Skupštine napraviše rat između dve sfere, jedna partijski poltroni, klimoglavci, uvlakači i drugi, kako reče Brnabić, „podguzne muve“. Da ne bi se ovo ponavljalo, promeniti način izbora poslanika, birati kandidate po imenu i prezimenu, a ne partijske i druge persone, klimoglavci, poltroni i uvlakači. Poslanici ne smeju da podnose izveštaje svojim strankama, već Skupštini i svim poslanicima. Ovako idemo u aut i nedemokratski propast.

  13. Da se za kradju seku ruke, kao nekada u Srbiji, ne bi imao ko da ide na pijacu, u nedelju.

  14. Gospodo iz vlasti, samo se vi nama smejte, ali upravo ta arogancija će vas pokopati

  15. Jako mudra osoba, kada stranci hvataju naše lopove onda su protiv države Srbije, valda je I naprednjacima u interesuje da očiste državu od lopova. Šta je problem proverava ako su izbori bili najpošteniji.

  16. Ja koliko eksperata imamo u komentarima.. džabalebaroši zavisni od stranka… jadno, a nama koji ne glasamo i smešno

  17. Pocenm da citam pa se pitam ima li negde pameti neke. g-djo Brnabic, vas sef je prekrsio Ustav ako znate sta je to, pa mnoge zakonske regjulative koje govore o tome da li Predsednik Srbije moze da ucestvuje u promociji bilo koje stranke a narocito stranke ciji je samo clan, zar ne. Drugo ne moze lista stranke da nosi ime Predsednika Srbije (nisam siguran ali kaze rezonsko razmisljanje) i nije izbor Predsednika Srbije nego Parlamenta (ako ga imamo) i lokalnih izbora. Bilo bi lepo da se malo vise upoznate sa Ustavom i zakonskim aktima koji regulisu svu ovu materiju pa da onda diskutujete. Sto se tice ProGlasa, pa vi niste dorasli tim ljudima da ih na bilo koji nacin komentarisete, sram vas bilo. NAPREDNO. Ziveli

  18. Postovani botovi, bilo bi lepo da se upoznate sa jednim vrlo vaznim aktom zove se USTAV REPUBLIKE SRBIJE, pa onda ispratite neke pratece propise oko poslova i nadleznosti Predsednika Srbije pa onda ako vam to nije dosta za razjasnjenje zao mi je ali vama nema pomoci dzaba ste skole ucili. NAPREDNO. Ziveli

  19. Greska drugari!!! Batalite na minut izbore, a krenite sa prozivanjem od Vila na Dedinje pa redom!!!
    Kada smo neke 96 pustili da se suska kako ce demonstracije da krenu ka Dedinju tada je sve smeksalo… nego ima tu mnogo namirivanja malo opozicije

  20. Ana Brnabic nije dostojna da komentarise bilo koga iz ProGlasa niti iz opozicije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.