Ima li ProGlas snage da povede ozbiljan bunt građanki i građana protiv iskopavanja litijuma?

Ostavite komentar


  1. Sve dok se okupljamo kao „građanke i građani“ umesto kao srpski narod, nećemo imati snage nizašta.

  2. Ima, samo se ne treba oslanjati na onu opoziciji koja je izašla na farsu od izbora jer su oni takođe deo Vučićevog tima samo što jedni pričaju jedno a drugi drugo…kao teza i antiteza. To naravno nije Vučić smislio, nije on toliko pametan, to je delo državne bezbednosti.

  3. Možda je bolje da se ne meša. Protežirajući SPN na izborima postigli su da je opozicija propala u svim opštinama. Prohladi je skup odličnih pojedinaca, ali bez ikakvog rezultata. Nešto kao fudbalska reprez. Srbije. Narod će ovo rešiti ili propasti. Na njemu je. Naprednjačka režim mora da se otera u prošlost, što pre, hitno, neizostavno, na ulici, građanskom neposlušnošću, kako ova tiranija i zaslužuje.

  4. Овај народ је лоботомиран. Ни упаљене крпе нас неће извести на улице. Све се догађа неком другом, док не буду дошли по сваког појединачно.

  5. Izaći ćemo na ulice i ja i moji kumovi i komšije i sestre sa porodicama i sa i bez proglase. Bolje sa njima ali može i bez. To važi za bilo koju organizaciju. A što se tiče opozicionih stranaka, ona koja ne pozove na bunt neće sigurno od nas dobiti ni jedan glas na sledećim izborima.

  6. NEMA!

    SRPSKI NAROD,
    JE LOBOTOMIRAN!

    U TOME JE USPEO,
    NEPOMJANIK VUCIC ALEKSANDAR!

  7. Jedino proglas moze da okupi i mobilise mase na proteste.
    Opozicija i njeni lideri nemaju ugled posle fijaska na izborima da bilo sta ozbiljnuje pokrenu.
    SAMO PROGLAS

  8. ProGlas može samo da upropasti proteste. Da bi se zaustavili protesti potrebno je da izadje mnogo više ljudi nego 20 posto koji podržavaju proglas. Sklonite se i ne pokušavate da uzurpirate proteste.

  9. Ako hoces da plivas prvo moras da skocis u vodu – dosta vise filozofiranja koncentrisite se na problem. Ko nesto ne zeli da uradi nadje opravdanje ko nesto zeli da uradi nadje nacin.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.