ProGlas danas na sastanku sa predstavnicima građanskih pokreta i udruženja iz cele Srbije

  1. Vidim bivsa rektorka ponosno sedi u opoziciji. Mogu ruku da dam da ne bi ni bila tu gde je da je kojim cudom ostala na funkciji. Sramota za bg univerzitet

  2. Ovakvi sastanci takođe pružaju priliku da se osnaže veze između različitih zajednica, potaknu inicijative za lokalne projekte i promoviše aktivno građanstvo. Pored toga, oni mogu poslužiti kao platforma za artikulaciju kritičkih glasova i predstavljanje alternativa postojećim politikama.

    U svetlu trenutnih društvenih i političkih izazova u Srbiji, okupljanje različitih društvenih pokreta može biti ključni faktor za ostvarivanje promena i unapređenje života građana. Svi ovi napori doprinose stvaranju otvorenijeg i pravednijeg društva u kojem se glasovi građana čuju i uvažavaju.

  3. A gde vam je jedan od osnivača profesora na rudarsko geološkom fakultetu? Ne dopada vam se?

  4. Opozicija NIJE za trajnu zabranu iskopavanja litijuma. Sami su to rekli na konf za stampu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. i 6. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.