ProGlas na Kosovu: Poruke iz Beograda Srbima na KiM su sve gore

Ostavite komentar


  1. 21€ Kosta jedan glas, za Diktaturu, za sirotinju, za zrtve lazi, za mrznju, nasilje, vredjanje, bezdusnost, greota…. e to radi Vucic zato sto moze i sme, zato sto ima organizovanu Mafiju oko sebe koji ako treba bacaju ljude i u Dunav, ako sada ne shvate svi Srbi gde god zive spasa vam nema, kasnije ce biti prekasno. Obraz, Ponos, Istina, Buducnost ili 21€ i proslost?????????????

  2. Oooo, profesore Miško, kažete da se skloni – PA KAKO DA SE SKLONI, DA IDE U APS ???
    Jer NJEMU nema rezervne opcije !!!

Ostavite komentar


Politika

Da li je Kosovo spremno da odgovori na pretnje iz Srbije? 7

Da li je Kosovo spremno da odgovori na pretnje iz Srbije?

Predsednik kosovske skupštine Gljauk Konjufca rekao je da institucije Kosova podržavaju premijera Aljbina Kurtija i uslove koje je postavio u Briselu, kao i da je Kosovo spremno i u koordinaciji sa saveznicima da odgovori na "svaki napad iz Srbije", piše Kosovo online prenoseći Ekonomiju onlajn.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.