ProGlas potpisalo više od 123.000 građana, među njima i 17.000 penzionera

Ostavite komentar


  1. Iako se trenutna brojka 123.000+ potpisnika čini velikom, ona za mene i nije toliko velika. Potpisah ProGlas pre neki dan, kada je bilo 80.000+ hiljada potpisnika, kao moralnu podrŝku (a kakvu drugu inače) inicijativi. Svako ko se slaže sa stavovima ProGlas-a, trebao bi da je potpiše, jer je to jednostavno i „ne košta“ ništa. Jasno je da bilo koja brojka potpisnika nema praktično veliku težinu, ali je bitna kao podrška ljudima koji svoje slobodno vreme i resurse troše obilazeći gradove po Srbiji. Ako njima nije teško da to rade, sramota je da neko nema volje i entuzijazma da odvoji minut svog vremena i praktično bez trunke napora da podršku. Broj koji bi realno bio meni wow je 500.000+

  2. Od 17000 penzionera ima uz debe bar još jednog. Nemaju svi oni interet ,niti znaju potpisati,ali mi imamo činjenice da im predočimo da su promjene neophodne.

  3. Ja sam penzioner. Potpisao sam proglas kada je bilo 10.000 potpisa. Apelujem na sve penzionere da isto urade. Slažem se da nema potrebnu težinu ( proglas ) ali treba pokazati da ima penzionera koji razmišljaju svojom glavom.

  4. Najbolje demonstrira podatak koliko sudija je potpisalo – 77 njih sme. Severna Koreja.

Ostavite komentar


Politika

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna 10

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna

Nema sumnje da su predstavnici vlasti i institucija dobro zaštićeni i da se osećaju bezbedno, kao što nema sumnje da se građanke i građani tako ne osećaju i da opravdano strepe za svoju bezbednost, saglasni su sagovornici Danasa u komentarisanju tvrdnji predsednika Srbije i ministra unutrašnjih poslova da je Srbija jedna od najbezbednijih država ne samo u Evropi, već i u svetu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.