„Ovo je kampanja svih nas“: Šesta tribina ProGlasa održana u Požegi

Ostavite komentar


  1. Unija nestaje? Nestaje ona u tabloidima režimskih medija i to godinama. Zapravo, samo što nije nestala al’ zamalo.

  2. Lepo društvo parazita . . . Na belom lebu ceo život . . . Sada naziru mogućnost odlaska sa „krave muzare“ pa se zajedno našli da popravljaju stvari . . . A ovakva družina ne kevće, nikad, zbog sela . . .

  3. Bravo za Požegu! Svakako idem na izbore, glasam za opoziciju, nastojim da ohrabrim komšije da se odupru ucenama. S druge strane, lepo bi bilo da vi novinari više ne pominjete akademike kostića i cvetkovića, jer prvi traži dostojanstvenu predaju kosova a drugi radi za rio tinto i smatra da treba raskopati moju rađevinu i ceo zapad srbije. Isto to je plan kurjačića, u čemu je onda razlika? Pročistiti žito od kukolja!

  4. Problem ovog proglasa je u tome da su i oni poceli da skupljaju ljude s koca i konopca to ce im se obiti o glavu.

  5. Potpiso sam taj proglas ali mi se iskreno ne svidja poceli su i oni da okupljaju svakakve oko sebe bitan je kvalitet a ne masa koja ce samo udaljiti potencijalne birace.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.