ProGlas u Zrenjaninu: Ko su naprednjaci „sa dna SNS kace“ koji su izazvali incident na tribini?

Ostavite komentar


  1. „nijedan prisutan Zrenjaninac nije želeo da čuje šta je taj dvojac želeo da pita“
    Demokratijo, evo me !

  2. Svakako idem na izbore, i, naravno, ne glasam ni za Vučića ni za Djilasa. Ljudima iz ProGlasa preporučujem da ne uzimaju baš svakog, kontraproduktivno je, teško je poći za profesorom sa rudarskog koji lobira za Rio Tinto, ili za sudijom – piscem scenarija za tendencioni anti-srpski film na HBO, ili za de-fakto-de-jure Kostićem. Ovako kako su krenuli efekat postoji, ali je mnogo manji.

  3. I zatvor je za ljude. Zašto su se uplašili? Pa zar nisu oni zatvore opremili ,,bolje nego ikad“ ? Isprobaće na višegodišnjim Robijama! Ostali u Linglong , pa tamo neka ga hvale!

  4. Kako se drugovi pojavljuju sa svih medija za sve naše novce, šteta ih je bilo slušati. A ako neko krivi Đilasa posle skoro 14 godina, onda ima problema sa inteligencijom. Nego, zapisujte ljudi imena, treba praviti spiskove. ..

  5. Излазим обавезно на изборе и дајем глас проевропској струји,јер нама је место међу европским а не азијским земљама.
    @излазим
    Професор који је говорио у Зрењанину је са Правног факултета,с судија Мајић је написао сјајне књиге које само неосвешћене „патриоте“ могу да критикују,најчешће и непрочитавши ниједно слово.
    Србији је доста радикализма који ако се овако настави потопиће не само КиМ већ целу Србију.
    Дрбију

  6. Tribina je bila veoma uspešna. Trebalo bi insistirati na obaveštavanju javnosti da su bugarski voz, kapilarni glasovi i snimljene pretnje nabildovanih bizona KRIVIČNO DELO i da je kazna 5 godina zatvora, kako za one koji ucenjuju, tako i za ucenjene.

  7. Postovani SČ i sagovornici, onda niste ispratili do kraja dogadjaj jer je receno da nema problema da postave pitanje ali kada se od strane prisutnih kaze sta se ima pa onda mogu svi da postaljaju pitanja a ne usred price da se upada u rec. Posto nisu mogli da prekinu i postave pitanje u momentu izlaganja otisli su. Drugi put ispratite a ne samo da procitate naslov ili tome slicno. Napredno. Ziveli

  8. @Izlazim, drago mi je i ja izlazim, ali ne bih bas tako komentarisao dogadjaje, sudija je jedan od retkih koji nije ucenjen i potkupljen a profesor je protiv rio tinta ako mislite na profesora koji je predlozen za gradonacelnika Beograda. Vazno je ipak izaci na izbore sa nadom da ce doci do promene. Ziveli

  9. Svi na izbore kao u vreme komunjara, ali glasajte za dobre i časne ljude. Nikako glas za bagru!

  10. Imate podrsku i od penzionera. Penzioneri trebaju malo da razmisljaju o svojoj deci i unucima, kako ce oni ziveti posle njih. Treba da zaborave sendvice i 1000 dinara pa da glasaju za buducnost svoje dece. Pozdrav od penzionerke.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.