Proglašena izborna lista br. 15 Dr Muamer Zukorlić

Ostavite komentar


  1. Ima prostorije, u Bulevaru, kod Liona. Bahato parkira dzipove na sred trotoara. A. 200 metara od stranke, ima i dzamiju, naravno skrivenu, u podrumu, opet u Bulevaru kralja Aleksandra, malo iznad Batutove ulice, nekadasnja kineska robna kuca. Bruka i sramota.

    1. To za parkiranje naravno nije u redu ali je nesto cime treba da se pozabave nadlezne sluzbe. Samo nije mi jasno zasto kazete da ima SKRIVENU DZAMIJU? U Beogradu ne samo da se ne dozvoljava izgradnja normalnih dzamija iako u gradu zivi bar 100 hiljada muslimana vec se nema gde sahraniti mrtve jer su odavno sva mesta u muslimanskom groblju popunjena. Zbog toga se iznalaze neka improvizovana resenja kao sto je iznajmljivanje podruma za svrhe obavljanja verskih duznosti. To da je dzamija u podrumu treba da je sramota prvenstveno grad Beograd i drzavu Srbiju a ne vernike koji drugacijeg resenja nemaju. Jos da dodam da nisam pristalica Zukorlica vec na protiv smatram mnoge stvari koje radi pogresnim ali sto se tice odnosa Srbije prema muslimanima moze se imati mnogo zamerki.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Bojan Simišić (Eko straža): Ne mogu nas sve uhapsiti 10

INTERVJU Bojan Simišić (Eko straža): Ne mogu nas sve uhapsiti

Očekuje nas vruća jesen. Pored Eko straže u protestima protiv ekoloških problema (jer nije samo Rio Tinto u fokusu) sada se nalazi već stotina grupa građana. Ne mogu sve uhapsiti, a svako hapšenje samo još više rasplamsava bes građana, poručuje u razgovoru za Danas osnivač i vođa pokreta Eko straža Bojan Simišić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.