Prokupčani podižu spomenih zahvalnosti Rusiji za pomoć tokom napada NATO 1999. godine

Ostavite komentar


  1. Stvarno kratko pamtite ali i malo vam treba vremena da prolaze pa da lazima promenite istoriju na vas zele kako bi ste volili da je bilo proslost BTW KOJE POMOC ?

    1. Kako cete ziveti sa i pored Srba kada.kao i svaka imperija tako i amricka imperijalno fasisticka ode u istoriju?

      1. KAO I PRE SAMO SA MALOM PROMENOM STO OVOG PUTA SA DVE ALBANSKE DERZAVE I DVE ALBANSKE VOJSKE , PRE CE BITI SMAMK SVETA NEGO STO CE AMERICKA IMPREIJA ICI U ISTORIJI A ZNAMO DA VI TO CEKATE DEZURNI SA RUSIMA ALI TAJ FILM NECETE GLEDATI KAKO VOLI DA KAZE VAS VODZA POGLAVICA.

      2. U cemu se sastojala ta pomoc. Niko nama nije pomogo, osim grckog naroda koji je listom verbalno branio srpski narod

    1. Koju, prijatelju? Video bi u roku od sedam dana koliko gresis. Inace, ovaj spomenik je teska glupost, kao i 99% stvari koje se rade u Srbiji. Samo vi sa Kosova nemojte o hrabrosti i ratnim vestinama. Pa vas je onaj lik guzio u Albaniji 40 godina i nikad se njega ne bi oslobodili da nije umro. I sad ti pricas o kojekakvim imperijama. U cemu imperija? U mlacenju prazne slame?

  2. Ha,haha,ha, nemogu da verujem, ha,ha,ha. A kad ce spomenik u Surdulici? Možda su vam rusibili I u kasarni 24.03.1999. u 20.15h ?

  3. Ma jeeste, kako da ne. Ruska bolnica!? Nije tad bilo Rusije nigde. Kad god nam je trebala oni nisu nista uradili osim sto su ostro osudjivali postupke Amerike. Pusti me Rusa i Rusije. Nama bi bilo bolje da se okrenemo sebi i ponasano kao firma. Jacati ekonomiju, trgovati, tehnoloski se razvijati i tako jacati. Kako Izrael moze sam da izadje na kraj sa pet muslimanskih zemalja kojima je okruzen i u neprijateljstvu?! Ameri njima ne pomazu vec im samo prodaju moderno naoruzanje, a ovi sve ostalo rade sami.

  4. S R A M O T A Prvo i prvo Putin u to vreme nije bio predsednik ali je bio u uzem krugu ljudi koji odlucuju. I, I , I sta su odlucili ??!@# Odlucili su da ne ucine NISTA. I mi treba da se zahvalimo Rusima za to sto nisu ucinili nista. Proucite malo istoriju pa cete videti da osim poslednjeg cara Romanova ….Rusi nisu nikada i nista pomogli Srbiji. Ziveli

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.