Promena vlasti moguća jedino promenom na predsedničkim izborima (VIDEO)

O godinu dana rada Vlade Srbije i šansama opozicije na predstojećim izborima u novoj epizodi podkasta Danasa

Ostavite komentar


  1. Promena vlast nije moguća, jer građani manje veruju opozciji nego vlasti. Ako se izuzmu Obradović i Radulović, niko ne brani ni Ustav ni građane od globalističkog terora…

  2. Pa najjači član te „vlade“ je gen sek Novak Nedić koga niko, ali baš niko više i ne pominje, ni oko afere sa „navijačima“ Partizana ni bilo čega drugog…

  3. Pa gosn politikolog, ako neko osvoji glasove i ima podrsku parlamenta koji opet uvazava njegove sugestije a sto je njihovo suvereno pravo sta se onda bunite. U demokratiji se radi o broju glasova sve ostalo je izvod iz prethodnog.

  4. Kvalitetan tekst sa puno cinjenica koje stoje, mada se ne bih slozio sa tvrdnjama u vezi vakcinisanja. Ja sam se vakcinisao ne zato sto je to bio na neki nacin zahtev ili predlog drzave vec zato sto mislim da je to ispravno.

  5. Vucic,kao Tramp,vlada manipulacijama i lazima.Jos je Makijaveli pisao da „onaj koji vara uvek ce naci one koje ce prevariti“.Vucica nikakvi izbori ne mogu pomeriti sa vlasti.Sa vlasti ce ga oterati samo njegovi rezultati,a to znaci opstenarodna pobuna sa ulice,kao Milosevica.

  6. „Nije važno ko je predložio ideju,ako je dobra,kako preći nabujalu reku,pop ili prosjak.“(Tolstoj)

  7. Pa zar ta opozicija ide na izbore??? Rekose, na sav glas, da ce ih bojkotovati, sta bi sad?

  8. 12 ministara postuje mere nosenja maski a 7 ne postuje (oni bahati ),primer gradjanima kako se treba ponasati prema merama koje su sami izglasali.jadni smo mi ko nas predstavlja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.