Promene u Mladenovcu odozdo ka gore

Ostavite komentar


  1. Pljunuti Val Kilmer. Igrao je u ulozi Nik Riversa u najgledanijoj parodiji svih vremena, Top Sikret, mada je briljirao i kao Dok Holidej u filmu Tumstoun. Eto, Luka Maksimović briljira u ulozi Ljubiše Preletačevića Belog, za sada bez milki. Oće ih, nanu im njihovu !

  2. Beli je izum "lakirane bubasvabe".Sta mislite u ciju korist idu glasovi za njega?

  3. Ovaj izmisljeni besmisleni lik je cista marketinska prevara. Samo je pitanje ko ih je iz vladajuce grupe angazovao radi unosenja konfuzije i dalje vulgarizacije u javnosti. Oni razgovaraju u Mladenovcu, zaista smesno. Do sada nista nisu radili da bi pomogli svoje mesto, ili ljude koji tamo zive. Besmisleni likovi ali se koriste sa bolesnom namerom.

  4. Bilo kakve kalkulacije u vezi kome je beli pomogao ili odmogao nemaju nikakvog smisla i samo potvrdjuju cinjenicu da smo kao drustvo odlepili. Beli je moj projekat, odnosno svih ljudi kojima je preko glave politicka i drustvena besmislenost koja vlada zadnjih 20-30 god. i zelimo promene ovog bolesnog sistema drustva, a pogotovo vlasti koju cine jedni te isti vec 30 god. Ocemo da se resetujemo! SAMO JAKO!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.