Promocija novog vožda Velike Srbije

MOST Radija Slobodna Evropa

Ostavite komentar


  1. Ideja ujedinjenja srpskog naroda je bio motiv održavanja Sabora u Beogradu.

  2. Mislim da je srpski svet pokrivalica za predaju kosova,poklanjanje u strogom centru beograda general staba trampivom zetu ,evropljanima poklanja rudnike litijuma po celoj srbiji ,kinezima je poklonio rudnik u boru,100hektara plodne zemlje u vojvodini za fabriku guma,rusima naftna industrija da li je ista ostalo a da je vlasik imovine ovaj narod.i od sve te imovina srbija ima 3%ili 5% radne rente.netreba da se naše komšije u regionu plaše srpskog sveta to je propaganda za unutrašnju upotrebu i mobilizaciju glasackog korpusa.

  3. Ma oni su svi miroljubivi i uopšte neće da otimaju imovinu narodu u Republike Srpske i po koju nadležnost, ali sve zarad građanske države, u kojoj bi slučajno Bošnjaci bili najveći građani.

  4. Malo su dosadni ovi iz regiona sa svojim lažima! Narod u BiH je doživeo teška stradanja i međusobno je u sukobima, a oni koji odlučuju ništa ne rade na pomirenju. Najvažnije je da su Srbi dežurni krivci. Cilj je jasan.

  5. U Sarajevu vlada teška hipokrizija i zavet ćutanja kada je istina o ratu u pitanju. Mala sredina, gde smi „misle“ isto. Takva društva nikada neće biti građanska.

  6. Ovaj smanjuje Srbiju, prodao Kosovo, sad se sprema da proda Republiku Srpsku, a Slobodnu Evropu brne da stvara veliku Srbiju. Da li ste vi ozbiljni?

  7. Само фали Милошевић и нико се не би чудио кад би решили да и годину промене у 1989. Додуше, на Газиместану је било више народа. Овај бедни народ ће вечито „решавати“ српско национално питање и бити задовољан стандардом. За то време Европа ће стићи ко зна где. У Србији се још увек размишља рукама, као и у Русији. А то је тешко разумети. То је језик поданика, раје. Никад Европа, нажалост.

  8. Uređivačka politika dnevnog lista Danas je veoma upitna. Da li ste svesni da promocijom trećerazrednih intelektualaca čija je jedina agenda pljuvanje po svemu što dolazi iz Srbije, postupate na istovetan način kao i srpska opozicija, traljavo, jalovo, neefikasno … čime održavate postojeći režim na vlasti sigurno još narednih 15-20 godina.

Ostavite komentar


Politika

Samo još jedna epizoda u medijskom i propagandnom "ratu": Sagovornici Danasa o izjavi kosovskog ministra policije da će uhapsiti Vučića 10

Samo još jedna epizoda u medijskom i propagandnom „ratu“: Sagovornici Danasa o izjavi kosovskog ministra policije da će uhapsiti Vučića

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja izjavio je da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić biti uhapšen, ukoliko dođe na Kosovo bez prethodnog zahteva. Naši sagovornici su se složili da je razmena ovakvih poruka između Beograda i Prištine posledica dugoročen političke situacije i da su ovakve pretnje zasnovane na praznim rečima budući da od njih benefit imaju obe strane.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.