„Prošao brzi voz“: Kojih je sve godina Srbija trebalo da postane članica EU, ali nije?

Ostavite komentar


  1. Srbija sa svojim Zakonskim razmišljanjem, ponašanjem i izborom, NIKADA NE/ ŽELI/ĆE biti članica EU. Njoj je mjesto u Aziji ne u Evropi.

  2. Obzirom da u Francuskoj zivim a u duzoj poset Srbiji, vrlo dobro znamo da je ‘Rvatska samo na papiru u EU; kulturoloski niti ekonomski, nikada nije bila, nije niti ce ikada biti. Primljena ubrzano i na silu, jedino i iskljucivo zbog geo-politickog i strateskog izlaska na Jadran. Obmanjivanja i lazi mozete piskarati po ‘rvatskim portalima i ponekad, kao sada, kada zalutate na srpske, crnogorske ili pak slovenacke; no svi, apsolutno svi u EU znamo ko je i sta je ‘Rvatska. Pseudonym „Brabarosa“ pod kojim se javljate savrseno govori i potvrdjuje pravu sliku ‘Rvatske: fasistoidni, iskompleksirani jad, gad, beda i smrad, uvijeno u viseslojne komplekse. Ah, velicanstveni Jovan Ducic, znao vas je bolje nego iko!

  3. Dejane, smirise , mržnja te ubija. Nema ti od toga koristi.Nađi si neko sredstvo za opuštanje.Uzmi knjigu, čitaj.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.