Protest Albanaca u Bujanovcu, pojačano prisustvo policije

Ostavite komentar


  1. Albanci u Bujanovcu treba da imaju sva ona prava koja imaju Srbi u Albaniji. Ni manje ni vise od toga, nego ISTO. Kamberi i drustvo cesto idu za Albaniju, taman mogu da stanu negde gde jos ima Srba i da zapisu sta imaju ti Srbi i onda u povratku da traze ISTO to.

  2. Aha. Ovo ce sa bude novo skretanje pažnje sa litijuma. Vule ih organizovao i samo još da vidi kako će tačno da iskoristi i prosiri ovu priču da mehanizacija može normalno da radi. Negde mora ipak napraviti manevar, do sada je Kosovo služilo za skretanje pažnje a sad će pretpostavljam jug Srbije jer ne može na Kosovo više.

  3. Molim da mi neko objasni kako to može jedan deo stanovništva da koristi zastavu druge, pretežno neprijateljski i nastrojen države u Našoj državi Srbiji, krvlju naših predaka branjenoj i čuvanoj.

  4. Dajte malo vlasti gospodi političarima pobrojanim u članku,bilo lokalne ili republičke i opet će Srbija biti obećana zemlja kojom za Albance teče med i mleko.Političari su svuda isti vlastohlepni i kad je u pitanju opstanak na vlasti vrlo predvidjivi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.