Protest će ipak biti održan danas u 18 časova

Promenja odluka logističara Protesta protiv dikatature

Ostavite komentar


  1. Mnogo vode je proteklo Dunavom i Savom od tkz dogadjanja naroda.
    Sadasnje generacije su pametnije i inteligentnije i valjda ce prekinuti ovo valjanje u zivom blatu u kome se gradjani Baograda i Srbije "patriotski" nalaze
    zadnjih decenija.

  2. Oni koji nisu iz Beograda ,pridruzice se protestima ili ce ih organizovati u svojim gradovima .

  3. E pa studenti,ovo je već za prelaznu ocenu,a biće lepo vreme,pa uskršnja oslikana jaja,pa istorijsko obeležavanje protesta na ulicama za Uskrs,pa obeležavanje sećanja na bombardovanje 1944.god za Uskrs,pa na bombardovanje 1999.god. za Uskrs,pa Uskrs i jeste praznik za druženje,a u ostalom većina zaposlenih u privatnom sektoru rade za taj dan,jedini koji ne rade, jesu zaposleni u javnom i državnom sektoru,pa red je i da Vi studenti radite i to puno radno vreme tokom praznika, svrsishodno,razumno,staloženo na ostvarenju opšteprihvaćenih zahteva,za mene ste već položili ispit,ispit sećanja,podsećanja i nedozvoljavane da bilo ko uzurpira slobodu govora,i mirnih protesta radi ostavrivanja stećenih prava,koja su ukinuta i ogranićena.
    U ostalom vi ste svojim zahtevom postavili zadatak koji mogu da reše isključivo oni koji za praznike neće raditi,pa je dobro podsetitiih da ima još nekih koji bi želeli da rade sa svojim sadašnjim ili budućim diplomama i da nemaju straha od posla.

  4. Pa nisu samo studenti iz unutrasnjosti koji nece moci da protestvuju za Uskrs, ima nas koji smo davno pre uplatili uskrsnje turistike aranzmane kao i onih koji bi za Uskrs malo da se odmore negde izvan grada. Tako ce smanjen broj protestanata da ostavi pogresan utisak a i spasce da se protestanti dele na vernike i nevernike…

  5. Studenti nastavIte samosvesno sa protestima do ispunjenja opšteprihvaćenih preciziranih zahteva, nakon obelažavanja praznika Uskrsa,ućiniče te da se desi prvi put u našoj istoriji ,prvo samosvesno,svrsishodno, gradjansko obeležavanje 1 Maja,svetskog dana rada,sa istim zahtevima i ciljem protesta kao da smo u Čikagu,a ne sa iluzijom virtuelnog medijskog mraka u kojem se nalazimo i zaposleni i nezaposleni,i studenti i srednjoškolci,zadimljeni od roštilja, na nekoj poljani ili guduri,slušajući medijske iluzije da se ne pali roštilj jer može doći do požara,pa nemojte paliti roštilj, tražite vaša stečena i oduzeta gradjanska prava.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.