Protest Građanskog otpora: Glasači treba da se podsete „mračne istorije“ Aleksandra Vučića

Ostavite komentar


  1. 1945 posle 100.000 streljani srba od strane komunista 1.100.000 srba je bojkotovalo brozove lažne izbore. To su junaci.

    1. Pišeš da su junaci, a ime im počinješ malim slovom. Kakvo nepoštovanje!

  2. Nemojte molim vas ni na sta da podsecate Vuciceve glasace. Pa oni su ponosni na sve to.

  3. Ne razumem zasto se niko na plitickoj sceni ne seti da pita Vucica sta radi „Hazjajin na Dedinju“i po kojoj osnovi mu je „Brut“ ustupio vilu ? Ako je Hostel za clanove delegacija Rusije i Kine, koji je pravni osnov sem njegove licne odluke ? Ili se tetka Dragica navikla na Dedinje pa nemoze da napusti svoju dedovinu. Da li ce pre isteka zastarelosti, optuzeni za kradju u prodaju Baneta Ivanovica objasniti sudu koji je to komercijalni uspeh prodati OF Shor firmi za $ 200.000.- i sutradan ga transverisati u Lokomotivu za eur, 4.000.000.- To mu dodje reexport, u maniru Mila Djukanovica. Kada ce nas Predsednik Koncerna SNS&patuljci objasniti, bez sklopljenih ruku i bez placnog glasa, zasto nije napustio nazovi proslavi zavrsetka Prvog svetskog rata. Ponizio je i ponistio 1.100.000 srpskih zrtava ? Zasto covece, zasto nisi napustio tu cirkusku prestavu ??

  4. Podsećate narod na nešto što apsolutno nema nikakve veze sa Vučićem. Ima li vašoj zlobi kraja? Da bar znate da se borite demokratskim putem kao svi normalni opozicionari, nego barate samo lažima i govorom mržnje.

    1. Da li je bio ministar informisanja ili nije. Da li je bio jedan od celnika SRS ili nije i sta je sve pricao i kakve pozicije zastupao. Ja mu ne verujem.

  5. Uvek obecaju pre izbora da ce pohvatati krimnalce ali to se obavezno ne desi nakon izbora.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.