Protest i sukobi zbog dolaska raseljenih Srba

Đurić: Izliv ekstremizma i neprikrivene mržnje prema srpskom narodu

Ostavite komentar


  1. Kako li je tek bilo strašno među njima živeti? I kako bi moglo biti, ako bi se ponovo morala sa njima deliti sudbina? Ne mogu se doveka gajiti iluzije, a posebno u ova burna i surova vremena koja pogoduju svakoj netoleranciji koja se ubraja u "pravo i slobodu".

  2. Где су сад другосрПијанци&другосрПијанке ?

  3. Slika uz jedan drugi clanak ne pokazuje nikakvu rusevinu vec cijelu, netaknutu crkvu. Ako je rusevina, zasto ta slika? Lazi (mozda)? Naravno, sve je ovo orkestrirano iz Beograda, da bi svijetu "pokazali" kakvi zvjeri su Albanci na Kosovu. Naravno, ko je zvjer pokazalo se tokom cijelog 20-tog vijeka, a osobito 1998/99.

  4. @Mark K. Shkreli

    Odlican nick si odabrao, tacno oslikava mnoge stvari. Elem, imas dete jasne snimke gde se vide tvoji Albanci kako urlicu o ““zutoj kuci", o "skijama", kako bacaju kamenice itd. Ako ti mislis da je to "orkestrirao " Beograd a da ste vi Albanci "nevinasca", onda dete ili smanji/povecaj dozu onoga sta uzimas ili se informisi malo, prosiri vidike. probaj da isplivas iz aljbanskog narcis-naci mitomanije. Ako ste 90-tih jos i mogli da prodjete sa vasom propagandom i izigravanjem nevine zrtve, danas ima sasvim dovoljno podataka, snimaka i svedocenja o albanskim zlocinima na kosovu. od paljenja crkvi, skrnavljenja grobova, otimanja imovine, silovanja do ubistava.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.