Protesti su „podmetačina“, na ponovljene izbore nećemo izaći: Opozicija u Nišu nastavlja borbu za izbornu volju građana „svim pravnim sredstvima“

Ostavite komentar


  1. Tako. Odlično. Politparazitima pokazati kapiju i motiku. Neka zarade svoju koru hleba. Dosta su drali kožu s leđa svima nama koji živimo od svog rada.

    Tamo neki Vučić: „novi izbori“. Jok! Samo sanjaj golube beli.

    Miliću, ne popuštaj! Ti imaš poštovanja vrednu radnu biografiju i čestitost. Takve uzimaj za saradnike. Pamtiće te generacije po dobru.

  2. Tako. Odlično. Politparazitima pokazati kapiju i motiku. Neka zarade svoju koru hleba. Dosta su drali kožu s leđa svima nama koji živimo od svog rada.

    Tamo neki Vučić: „novi izbori“. Jok! Samo sanjaj golube beli.

    Miliću, ne popuštaj! Ti imaš poštovanja vrednu radnu biografiju i čestitost. Takve uzimaj za saradnike. Pamtiće te generacije po dobru.

  3. Ovi ne vide šta se dešava. Zar misle da će institucije da ih zaštite.
    SNS je siledžijski rekao da je pobedio, i tu nikakav sud neće doneti suprotnu odluku.

  4. Ovaj Dr Dragan Milic je i gospodin. Svaka cast vama u Nisu. Ajde da ukinemo politicare kao opciju i glasamo samo za ljude poput gospodina Dr Dragana Milica. Da imaju neku biografiju van politike, ne da im je politika osnovna i jedina profesija.

  5. Potpuno ispravno. Odlučili ste da učestvujete u farsi pa morate i da prihvatite ono što je ona i donela kao rezultat.

  6. Браво докторе! Ви сте доказ да се до победе не мора доћи тако што ћете вређати и омаловажавати ваше политичке противнике, или тако што ћете малтретирати недужне грађане тако што ћете им блокирати улице и путеве. Дај Боже да је ово назнака почетка једног новог, цивилизованијег доба у српској политици

  7. Još da izadju glasači druge strane, te da im ovdašnji britanci podele motke svima, pa da ceo kolektivni zapad bude srećan! Ako i rusi dodju do madjarske, neka, barem su srbe uveli u gradjanski rat (kaže Džon nekom Hansu)

  8. Mudro zboriš doktore! Ovo je daleko najinteligentniji pristup borbi protiv ovog zla koje nas je zadesilo.

  9. Dogovor kuću gradi a što se tiče samog rezultata ja u ničiju priču ne verujem jer ste svi muti ode, ali neka se napravi komisija pa prebrode sve iz početka a ukoliko se kod većine učesnika izbora pronađu mahinacije makar i jedna ponovo na izbore jer kod nas ništa nije slučajno. U vaše poštenje ne veruje niko.

  10. O kavim prevnimsredstvima je rec u tzv drzavi Srbiji u kojoj ne postoje pravne institucije ? U kojoj ste vi zabludi i cime zamajavate javnost. Onu koja ima iole pameti.

  11. A jel vam ovaj leskovačanin odgovara, samo pitam pošto nije Nišlija a vama to veoma smeta.

  12. E moj Doktore neće proći ni 10 dana a pola Niša će ispitati usta sa vama, ali izdžite ipak ste to uradili zbog statusa redovnog profesora koji su vam oduzeli.

  13. Podrska doktore!! Samo cepaj u okvirima pravnih normi. Ne popustaj ni milimetar!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.