Protest Jedan od pet miliona ubuduće sa potpisnicima Sporazuma s narodom

Ostavite komentar


  1. A sta je s onima koji nisu potpisnici „ugovora sa narodom“?Oni da sede kod kuce?

  2. Tako je i trebalo da bude, od pocetka. Razumem ljude koji na taj nacin zele da iskazu svoje nezadovoljstvo. To je legitimno. Ali da budu izmanipulisani praznoglavim???

  3. Udruzice se oni i sa Siptarima i Hrvatima samo daih ima vise kako bi bez izbora dosli na vlast izdajnicka poganija

  4. Pročitah komentar kojim se autor pita da li je ovo političko preuzimanje protesta? Ovako: građanski protest bez političke podrške neke od opcija u ovoj zemlji ne znači ama baš ništa. SNS aparat je toliko ojačao, čak je postao nedostižan i nedostupan svima koji su van ili protiv njega. A koliko on poštuje i razmatra volju građana, to svi mi dobro znamo. Mislim da su protesti izgubili svaki smisao, ne zato što su se priključili i politički činioci, već zato što ovaj narod ne voli dovoljno ni sebe ni svoju državu, pa danas mu ne valja ovaj, pa ne valja onaj itd. Ne postoji jasna ni vizija ni misija ni strategija ni u čemu u ovoj zemlji. Niko se ne bavi razvojem budućnosti, niko neće sebe da malo žrtvuje za opštenarodno dobro, već isključivo sa svoju samozadovoljštinu. NIKO NE PROTESTVUJE ZATO ŠTO VOLI SVOJU ZEMLJU I SVOJ NAROD, VEĆ ISKLJUČIVO RADI LIČNOG NEZADOVOLJSTVA, UGLAVNOM FINANSIJSKE PRIRODE. Sramota. Nema samosvesti, ničega ljudskog više nema u nama. Prestajemo da postojimo kao ljudska bića. Pretvorili smo se u neki polusvet, koji niko više i ne smatra za ljude.
    MOŽDA JE ZAISTA TAKO.
    KATARZA.
    OBAVEZNA.
    Pa, onda nam bude bolje za nekih 50 godina, ali ne pre toga.
    Zdravo!

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Bojan Simišić (Eko straža): Ne mogu nas sve uhapsiti 8

INTERVJU Bojan Simišić (Eko straža): Ne mogu nas sve uhapsiti

Očekuje nas vruća jesen. Pored Eko straže u protestima protiv ekoloških problema (jer nije samo Rio Tinto u fokusu) sada se nalazi već stotina grupa građana. Ne mogu sve uhapsiti, a svako hapšenje samo još više rasplamsava bes građana, poručuje u razgovoru za Danas osnivač i vođa pokreta Eko straža Bojan Simišić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.