Protest na severu Mitrovice protiv taksi i ujedinjenja sa južnim delom

Ostavite komentar


  1. Milane!, Šta si ti Oliveru? Brat? Rođak? Nadam se da sa Oliverom nemaš rodbinskih veza! U suprotnom, biće opet ono što nas ,na žalost odlikuje: brat na brata!mržnja!podele9!ubistva! Zato smo verovatno jedini narod u svetu koji u svom grbu ima reč koja se kod drugih naroda podrazumeva,a ta reč glasi: SLOGA!

  2. Maksimalno podržavam srbe iz svernog dela Mitrovice, jer oni zaslužuju da žive slobodno u svojim ognjištima.

  3. Sadasnja vlast ulaze velike napore kako bi nas narod na Kosovu bio bezbedan i kako bi imao sto bolju buducnost.

    1. BIO JE marko djuric U MITROVICU I HUSKAO MALO POSTO SE NAJVILA PROTESTI 1 OD 5 MIJONA ISTO I DANAS SU SE VIDILI KOLE AUTOBUSA PRIMORENI SU ZAPOSLENI I STUDENTI DA IZLAZE NA „PROTEST“

  4. Gledah na prvom dnevniku izveštaj sa mitinga. Ni jedan kadar sa bine, ni jedan kadar kojim bi se videlo koliko je ljudi bilo. SVAKA ČAST Mitrovčani što niste ovo podržali. Jasno je ko dan zašto je miting uopšte i organizovan, samo da se skrene pažnja od onog koji organizuju slobodni gradjani Mitrovice i cele Srbije.
    Nije ih bilo više od 300 duša, a i od toga većina morala da dodje po nalogu svojih poslodavaca.
    Djuriću, odmah na raport kod prvorodjenog! Totalno si izgubio kontrolu a Boga mi i kompas.
    Za pola sata već počinjemo da se okupljamo!
    Srbijoooo IDEEMOOOO! Puko je!

    1. SVE TI JE NA MESTO JA SAM ALBANC I ZIVIM U MITROVICI IMAM KUCU I JUZNO U SEVERNO GRADA SVE STO SI NAPISAO JE TACNO JER MOJI KOMSIJE serbi TO KAZU .

    2. Ja sam onda gledao drugu sliku. Ali to i nije bitno, bitno je zbog čega su bile demonstracije? Da ponovim, protestvovali se zbog taksi od 100%, zbog jučerašnjeg Tačijevog svojatanja RMK Trepča, hidrosistema Ibar-Lepenac i jezera Gazivode i istoimene hidroelektrane. Zbog želje da se Severna Kosovska Mitrovica pripoji južnoj, a samim tim albanski specijalci zaposednu i Zvečan, Leposavić i Zubin Potok.
      E sada, ako želiš subotom da šetaš idi pa šetaj na Korzou u mojoj Peći koje sada kroz prozor gleda devetoro Srba a šetalo je tim istim korzoom pre 1999.god. preko 20.000. Hajde, ti i tvoji istomišljenici šetatjte ne samo subotom nego svake večeri korzoom u Prištini, sigurno će vam se pridružiti i 50-tak Srba i rođena Prištevka dr Rada Trajković. Čik priviri u Đjakovicu npr.
      Kao stari Otporaš koji je gutao suzavac i brojao modrice od gumenih metka zadobijenih u Velikom Petom Oktobru a vama su glancali ulice kojim šetate dok smo mi ostali Beograđani prtili sneg do kolena u paralelnim ulicama vaše maršrute, molim vas ne upotrebljavajte naše slogane, jer vi ste imbecilno nemaštoviti da se prosto čudim da je Đilas svoje pare stekao vodeći najveće propagandne kuće na Balkanu: Dajrekt Medija i Multikom Grup.

  5. Ovi je sve silom dovedeno kao i svaki put sve je to radna obaveza kako je zovu nasi takozvani politicari sa Kosova.To garantujem 100% vodaju nas kao mecke

  6. Nije lako našim ljudima na Kosovu, ne znaju šta im nosi dan, a šta noć. I zaista je ružno što im i neki odavde staju na muku.

    1. I dan i noc im nosi Vucica, njegove i Tacijeve granice i izdajnicku ‘SNSku Listu’! … Neka im je Bog u pomoci!!!

  7. Vi umesto da protestujete protiv Vucicevog potpisa za nezavisno Kosovo ,vama su samo takse u glavi.Prodati ste I to cete uskoro I da osetite .

  8. Da li je moguce?!?Opet spontano okupljanje u SNS stilu.Doktor je posebna prica.Neverovatno!!!

Ostavite komentar


Politika

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika 10

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika

"Poslanici Skupštine Srbije nisu bili obavešteni da će Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske prisustvovati sednici parlamenta na kojoj bi trebalo da se usvoji Deklaracija koja je usvojena na svesrpskom saboru. O njegovom prisustvu saznali smo iz medija. To je grubo kršenje poslovnika Narodne skupštine, ukoliko mu bude data reč", kaže za Danas Danijela Nestorović, poslanica Ekološkog ustanka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.