Protest opozicije protiv opstrukcije Narodne skupštine

Ostavite komentar


    1. Sada se sjetio, pa koliko dugo je ova skupoća. Sada bi da izvodi haos na ulicama, baš nam to treba u ovom vremenu ovih događanja na Kosmetu. Interesantno kako ovakvi likovi uvijek u takvim situacijama „misle na narod“. Ne živim u Srbiji, ne glasam, mislim da sa distance imam realnije poglede.

  1. Danas od podne Makron je resio pitanje u Francuskoj sa „ZUTIM PRSLUCIMA“. Dakle teoretski sutra po podne mogao bi da dodje u Srbiju. Medjutim, izgleda da nisu „zuti prsluci“ jedina prepreka za posetu Srbiji, vec izgleda da Vansi nije prikupio te pare za koncesiju. E tu se moze desti da i Budzert padne, a sa njim i vlada Srbije. I eto situacije u Skupstini.Ona opozicija, uglavnom iz DS probudila se svom silom i pokazala kako je trebalo da se bori protiv vlasti od pocetka. Izuzimajuci Boska Obradovica koji je bio aktivan od pocetka svog mandata. Jos jednom se pokazuje da je parlament politicko pozoriste, samo sto napredni radikali ocajno interpretiraju tekst, koji im je napisao neki SEKSPIR iz MI 6 i Gete iz BND-a.

  2. Ja nisam clan nij jedne stranke ali sigurno dolazim na protest i to iz grada udaljenog 60-tak kilometara od BGD. Doslo je vreme da se stane sa otimanjem od gradjana, a onda se hvale kako su uspesni sa nasim penzijama i platama.

  3. Kako istina nekad boli najbolje se vidi na primeru Boška Obradovića. On vodi huškačku politiku sa povicima „ua Vučiću“ i sad još „ua Čedo“. Kao da ljudi ne vide da on nema politiku koja bi vodila izlasku iz haosa u kojem smo. Ušunjao se u Savez za Srbiju a njemu tamo nije uopšte bilo mesto posle anticivilizacijske izjave da je za njega zločinac Mladić srpski junak! Ja sam u jednom komentaru predlagao Đilasu da zatraži od Boška da se dorekne ove svoje izjave. Zašto Boško ne skupi hrabrosti pa ne izađe pred novinare u Skupštini Srbije, kao što je juče imao hrabrosti Čeda. Bošku smeta što Čeda ima jedini petlju da u brk kaže Dačiću: nemoj više voditi đilkoš diplomatiju ali takozvanoj pravoj opoziciji da ja u mnogim stavovima konzervativnija i nazadnija od vlasti!.

    1. U pravu si čoveče. Kad je Boško izjavio da su Čanak i Čeda deo vlasti ja uopšte ne znam da li je on svestan šta je izjavio! Pitam ga da li on uopšte zna šta znači pojam „KONSTRUKTIVNA OPOZIJA“. Čeda i njegova LDP su prava konstruktivna opozicija u parlamentu. Čeda pozdravlja neke dobre poteze vlasti ali i najoštrije osuđuje antidemokratsku praksu vlastodržaca. On ne ostaje dužan konzervativnoj i nacionalističkoj opziciji. Ispada da je Čeda izabrao treći put koji je najuspravniji. Šta li Boško ima da kaže na jučerašnje reči Čedomira Jovanovića u Skupštini: „Bez LDP angažovanog u političkom životu Srbije, čitav deo društva bi ostao bez jasnih stavova o pitanjima koja moraju dobiti odgovore“!

      1. Ne mislim o Obradoviću ništa pozitivno ali se iz aviona vidi da ste Čedini botovi isti kao i Vučićevi botovi. Pazi „konstruktivna opozicija“ 😀 ovo mu je zadnji mandat u parlamentu. Njrmu mogi da veruju ssmo još malobrojni stranački članovi.

  4. Maja Gojković ne shvata ozbiljnost situacije.
    Tvoje nasilje nad razumom, Majo, došlo je u završnu fazu.

    1. Ne brini Marija ,mi sa malo duzim secanjem se veoma dobro secamo Bidze,Rake i ostalih arogantnih i bahatih zlobinovaca.Mislili su da ce vecno biti na vlasti ,a posto su s(n)s-ovci ,pored bahatosti i arogancije ,jos i glupi,ne kapiraju da ce i njima doci kraj.Najtuznije je sto ne kapiraju da se nece tako lako izvuci kao sps-ovci…

  5. Opsrtukciju rada Parlamenta poslusnici podizu na nepodnosljiv nivo kao dobijen zadatak da bi vecinski vlasnik Srbije imao alibi za njegovo raspustanje i za raspisivanje jos jednih vanrednih izbora. Takav utisak se stice.

  6. Odmah da razjasnimo to se ne zove „opstrukcija narodne skupštine“ već „diktatura“ !

  7. Imamo Aciku Vučića koji je “ispekao zanat“ i učio na greškama svih svojih prethodnika. To koliko je on opasan za Srbiju vidim po mojim roditeljima koji su uvek bili na pravoj strani, a sada su u stanju da se svađaju dan i noć sa svima braneći ovu vlast.
    Sa druge strane osim Čede i Čanka mi i nemamo pravu opoziciju. Savez za Srbiju je bukvalno skup svih sa svima što automatski bude odbojno i prosto nešto kao protivprirodni blud. Znam da za Aciku nikada neću glasati, ali takođe znam da neću glasati nikada ni za Boškića, Živkovića, Balšu, Raduleta, Tadića, komplet ekipu iz DSS-a… Videli smo i njih na delu i nema prevelike razlike sa ovima

  8. Ubistva fizicki teror vladanje uspomoc ubistava i kidanja delova tela . To imamo sada.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.