Protest protiv diktature: Delio se "Sorošev dolar"

Protesti u Beogradu, Vršcu, Subotici...

Ostavite komentar


  1. "Neko" vrši pritisak na Kurir. Tokom prvomajskih praznika "odjednom" je nestalo vesti o protestima. Slobodni mediji treba da budu solidarni. Neka ljudi iz Kurira dođu u Danas ili N1 da kažu šta se dešava!

  2. Dolar nije pravi ali "logisticarima" idu zazubice na onaj pravi koji nikako da izreketiraju izbornim pobednicima.

  3. dodjite na protestnu setnju u Novu Pazovu 07.05.(nedelja) 11h u organizaciji grupa gradjana IZBOR OPSTINA NOVA PAZOVA-Milan Turanjanin.Protest je uperen protiv samovolje opstinske vlasti u Staroj Pazovi i zbog uskracivanja prava ucesca pomenute g.g. na izborima za Savet Mesne zajednice.

  4. Niko nikom ne brani nista da pise nego nema sta vise da se pise ovo je kraj.

  5. Sutra će da kukaju da ne mogu da se zaposle, a umesto da uče, bleje na ulici.

  6. A Danas je kao slobodan, nezavisan medij…. ma hajte molim vas, to ne postoji

  7. Zelela bih da podrzim sve koji protestvuju sto mi fizicki nemoguce ali najradje PROTIV DIKTATURE, uz komentar da zalim sto se razdelili. Samo da se istraje jer zajedno su svakako jaci Stanje je neizdrzivo i po narod neodrzivo jer sve nas dovodi do propasti. Ne znam gde se sastaju dnevno da se pridruzim onoliko koliko mi bolest dopusta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.