„Protest protiv prebijanja studenata“ 11. juna u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. Pa oni su i iscenirali prebijanje samo da bi uopste dosli u centar paznje..

      1. Bojane koliko ti je godina? Sve je tako providno zar ne vidis?

    1. jel vam lakše kada sami sebe lažete da vaš ljubimac prvorođeni nije odgovoran za premlaćivanja svih koji su kritični prema vlasti širom srbije ? jel deluje to ? ja sam mislio da je to samo trolovanje u korist diktatora pa me zato interesuje.

  2. VUČIĆU SVE SE ZNA
    Sto puta sam pisao da je Vučić predao Kosovo 30.juna 2015.g. u 22h i 54m. Na kraju je potpisao da će priznati Kosovo kao nezavisnu državu i to zajedno sa Srbima. Sve to on radi tajno uz veliku obmanu Srba. I šta tu nije jasno!? NIKO NE KRIVI VUČIĆA ŠTO JE ON LIČNO PREDAO I STVORIO PROBLEM KOSOVO!!! Kažu teško stanje! Da, to je tačno. Ali to teško stanje je stvorio lično Vučić i svi njegovi pomagači i oni moraju odgovarati za to. Sve ostalo je demagogija i samo dalja obmana naroda. Pored izdaje i pljačke Srbije, Vučić je stvorio stanje anarhije i zabranio slobodu izjašnjavanja u Srbiji.
    Šta ćemo sa tim što mi pamtimo onu njegovu rečenicu u K.Mitrovici kad’ se obratio Srbima: „Mi će mo priznati kosovsku vladu i ako vi ne uđete u nju“. Samo je to doboljno za sud i da otera Vučiću na doživotnu robiju!!! A šta će mo sa kršenjem Ustava Srbije? To je ključ izdaje koji niko ne pominje! Gde vam je istina o ovim događajima?
    Bojim se da će Vučić da zaboravi i te njegove floskule oko „razgraničenja“ sa Kosovom. To jedino znači, javno priznanje kosovske granice na teritoriji Srbije. Takođe i njegov „kompromis“ traži granicu između Albanaca i Srba u samoj Srbiji. I jedno i drugo što pominje je štetno za Srbe. A te takse! Pitam! Zašto Vučić ne uvede takse Albancima na 10 godina ili trajno? Zašto ih štedi? Pa da vidiš i čuješ koja pesma će da se peva. Zašto Vučić ne dovede Ruse u Srbiju i da prekine bilo kakve razgovore o statusu Kosova. Za Srbe su mnogo bolji Rusi nego arapi, Evropa i Albanci. A Albanci dok ih vide pobegoše proko Prokletija.
    Što se tiče svih srpskih problema, oni su za Vučića bili veliki šlagvort za uništenje i Srba i Srpske države na Balkanu. Taj izdajnički potez Vučić je oberučke prihvatio. Pandam tome on nije rešio nijedan srpski problem ali ih je stvorio dosta. Još ako se svemu ovome dodaju Vičićeve stalne pretnje, laganje i obmanjivanje naroda, proizilazi samo jedno, Vučiću čuvaj se i suda i naroda … Toliko…

    P.Sajdžo Bogutovac.

  3. Da nisu slučajno Boško Obradović i njegovi batinaši organizatori. Oni su poznati po nasilju, a ni u jednom trenutku nije upotrebljena sila protiv njihovog bahaćenja.

  4. Ja imam pitanje za opoziciju. Zašto zloupotrebljavate studente i huškate ih na državu. Umesto da uče i polažu ispite šetaju da bi vi seli u fotelje i dalje krali ili hoćete da sprečite da ova zemlja ima budućnost u toj deci?

    1. pobrkao si lončiće. taj što je prebijen u subotu je organizator protesta studentata a druga dvojica nemaju veze sa protestima nego su iz udruženja koje se bori protiv ovih mafijaša što izbacuju ljude iz kuća zbog smešnih dugova tipa 100 evra ili zato što ne funkcioniše država. Očigledno tvoj vođa ne može više da istrpi ovaj vid kritike režima pa je počeo sve češće da prebija neistomišljenike.

  5. Protest ne organizuje 1od5miliona niti Vojvođanski klub (ko god da su oni). Protest organizuje Združena akcija Krov nad glavom, koja se već godinama bori protiv izvršiteljske mafije koju podržavaju i vlast i opozicija!

Ostavite komentar


Politika

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke? 10

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke?

Kao najveća i najjača stranka na političkoj sceni Srbije Srpska napredna stranka (SNS) retko je dozvoljavala da u svojim redovima ima kritičare politike partije. Ipak, nekoliko članova, koji su obavljali funkcije od savetnika, do poslanika i ministara "odvažilo" se na takve poteze. Danas, neki su se povukli iz politike, neki osnovali svoje stranke, a za neke nije bilo posledica.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.