Protest sindikata Nezavisnost zbog izveštavanja o protestima

Ostavite komentar


  1. Ne razumem šta je neprofesionalno bilo u izveštavanju RTSa. Nisu javno podržali proteste, ali ih nisu ni kudili, niti omalovažavali. Prikazali su celu kolonu, preneli poruke govornika. Šta još treba?

    1. Javni servis ne treba da podrzava ili ne podrzsva neki dogadjaj, vec da izvestava kako novinarska profesija nalaze.

    2. Očigledno da ili niste pročitali saopštenje, ili svesno izokrečete razloge neslaganja sa načinom informisanja.
      Lepo ljudi navode da se neprofesionalno informiše, sve postupke vlasti hvale i glorifikuju, a postupke opozicije minimiziranje i kritizirao.
      Nije reč o podršci protestima,nego o neinformisan, jer su ih tek na kraju vesti uzgredno pomenuli, a par puta ni toliko.
      Kada su objavili normalnu informaciju dobili su žestoku kritiku Vučićevog saradnika Selakovića i od tada ponovo minimiziranje i čutanje.

      1. Bice grcki scenario sa RTS-om i to vrlo brzo, sledeci izbori posle prelazne vlade i lustracije, zivi bili pa videli, Lucani su za bulumentu bili poslednji!
        Samo da ne dozvolimo da napuste Srbiju, jos malo pa krece sezona ratarskih radova.

        Einer von fünf Millionen und auf die Damen habe ich nicht vergessen!
        PS: Recenica na nemackom vezana za vest gospodje Mihajlovic!

        ASUMAKUM sa Kopa, bez licne karte!

  2. Zadnja recenica govori sve, bravo za nezavisni sindikat RTS-a. Istina o ovoj vlasti ce izaci na videlo kad tad, i sve sto su nam radili.

  3. A sto se oni sami ne organizuju pa protestuju protiv svojih direktora urednika itd. Cute i cekaju da se opet prilagode nekoj novoj vlasti. A to nece mo i vise. Sve lustrirati i grcki scenario.il privatizovati.

    1. Sasvim je jasno koliko se Vi gospodine razumete u medije, i koliko uopšte zdravog razuma posedujete, kad zagovarate opciju privatizovanja JAVNOG servisa.

  4. Bravo za deo zaposlenih na RTS.Vojni penzioneri su 2015. godine prvi posle 2000 posetili fabriku cutanja u ignorisanja stvarnosti i protesta gradjana u Srbiji. Od tada su penzzioneri na svakom protestu obilaili i opominjali kriminalce na RTS koji se kriju iza slobode novinarstva. Ima ih kojima i imovina treba da se ispituje. Sve to znaju zaposleni na RTS i sami treba da odbrane cast javnog servisa i profesije!

Ostavite komentar


Politika

Hoće li Rada Trajković i Nenad Rašić ponovo zajedno na izbore? 8

Hoće li Rada Trajković i Nenad Rašić ponovo zajedno na izbore?

Tradicionalni partneri na kosovskim izborima, Nenad Rašić i Rada Trajković, još nisu razgovarali o načinu na koji će nastupiti na parlamentarnim izborima zakazanim za 9. februar. Ministar u Vladi Kosova i njegova savetnica kažu za Danas i da njihove političke razlike i kritike Trajković prema politici premijera Aljbina Kurtija ne prave teret za dalju saradnju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.