Protest SLS na Merdaru (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Vucic bi familiju svoju izdao.To je jedan necovek.Prodace sve Srbe na Kosovu za najmanji svoj licmi i piticki interes.Idi i leci se.

  2. Ovo, kao i sve na Kosovu, ima najmanje dva lica. SLS saradjujuci sa institucijama koje stvarno nisu nista ispunile iz briselskog sporazuma, daju tapiju kosovskim vlastima da i dalje ignorisu Srbe i njihove potrebe. Time SLS ove druge gradjane pravi gradjanima drugog i treceg reda zarad licnog interesa. Albancima trebaju Srbi da bi legalizovali svoje zakone i samo zato. Kada dobiju nezavisnost nijedan Srbin nece ostati na Kosovu i Metohiji. A Haradinaj stiti SLS. Ko tu koga izdaje, manipulise, ucenjuje?

    1. A ovi iz Srpske liste to ne rade? Daj razmisli malo, jer to što su jedni pod direktnom palicom Vučića, a drugi misle drugačije od njega, ne znači da su ovi drugi izdajnici. Mi u užoj Srbiji nikada nismo bili u koži Srba sa Kosova, tako da o tome kako im je nemamo prava da raspravljamo. Tužno je da oni trpe pritisak od obe strane. Šta mislite kako se oni osećaju dok ih policija sopstvene države privodi na „informativne“ razgovore?

  3. Skoro deset puta se pominje SLS kao protivnik SL a nigde je nema na politickom nebu KiM vec, ko za Komsica albanskim i falcifikovanim glasovima. Dvadeset godina je SLS i Petrovici u vlasti R. Kosovo a da nista nije ucinio za Srbe sa KiM. Za dvadeset godina ni jednog Srbina nisu vratili. U ostalom gde su njihovi kandidati za predstojece izbore? Nema ih i ne moze ih biti. Jer pravi Srbi su najzad shvatili da se protiv Albanaca moze boriti samo njihovim oruzjem: jedinstvom do konacne pobede i radjanjem puno dece. I ako pod teskim uslovima u mom Gorazdevcu je trenutno vise dece nego odraslih.
    A i mi proterani, odnosno interno raseljeni sa KiM imamo puno dece i unucadi (ja npr. imam troje dece i sestoro unucadi a nadam see jos najmanje troje) a kako se Albanci ubrzano sele sa KiM i Albanije (za poslednje tri godine R. Kosovo je napustilo 300.000 a Albaniju cak 1.000.000) ubrzo cemo i mi govoriti: „Cija je livada toga su i ovce“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.