U toku saslušanje srpskih mladića u Severnoj Mitrovici, građani protestuju ispred policijske stanice (VIDEO, FOTO)

Ostavite komentar


  1. Aktuelni rezim Srbije zloupotreblava gradjane Srbske nacionalnosi. Zna se pravila koje rezim sprovodi za gradjane drugih drzava: Ako su gradjani drzave Srbije zna se sta im sleduje po statusu kao gradjani Srbije u drugoj drzavi. Kao gradjani Kosova treba da se pridrze zakona drzave Kosova. Aktuelni rezim u srbiji da ih ne stavlja pred izbor: ili kao u BiH (stvarajte Srbsku Zajednicu Optsina po modelu Srpse u BiH) ili kao u Hrvatskoj: put pod nogu i u Srbiji.

  2. pa zašto nema malo i priče o tim mladicima ko su šta rade i i i , šta su.mislili kad su napali onog policajca prebili ga a posle otišli u kafanu na piće ..sta su mislili. da ce to proći tek tako..neće i nije jesu pohapseni a i dobar su otpor pruzali vidi se da su jake konstrukcije tela, a jednom roditelju na tv vidi se i ,,tetovirane ruke sve u svemu ovo neće taj pritisak uticati na sud da donese odluku.

    a i u srbiji isto tako deluje policija bije prebija hapsi i satima se nezna nista o uhapsenima….
    ..

  3. Policiji svaka cast i tako treba sa olosima da se komunicira.A mame i tate sto su se skupili i povicima zele da se ispoljavaju,onda to rade vrlo nezahvalno prema svojoj deci kojima daju vetar u ledja da tako mogu da se ponasaju na Kosovu,posto nisu priznali kao drzavu.Naucite svoju decu da su duzni i ono sto ne vole da postuju,jer tako ce i sami biti tretirani.

  4. Što ne viču Aco srbine i gde im je srpska lista i njeni krimosi za koje ste glasali!?!?!?!Možda vam milica zavetnica pomogne i recimo tapšač Marko Djurić i njegov drugar Radojčić zvani Banjska!

  5. Sokirana sam komentarima, mrzeti i seiriti nad ljudima u nevolji je neljudski odvratno. Nece vama, samozvanim pravednicima biti bolje jer ljudi dole pate, a i da vam bude bolje zbog toga to bi bila gadna sramota (osecaj u Srbiji potpuno zaboravljen)

  6. Dokle ćete vi iz Danasa da objvljujete komentare ovih koji pljuju po Srbima,ili ste i vi takvi.?

Ostavite komentar


Politika

Koji je rok za vanrednu sednicu Narodne skupštine koju je tražila opozicija? 10

Koji je rok za vanrednu sednicu Narodne skupštine koju je tražila opozicija?

Opozicija je podnela zahtev za vanrednu sednicu Narodne skupštine, tražeći usvajanje zakona kojim bi se zabranilo istraživanje i eksploatacija litijuma i bora. Predsednica Skupštine Ana Brnabić najavila je da će sednica biti sazvana u zakonskom roku, a o tome koja je tačno procedura za održavanje ove sednice biće reči u nastavku teksta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.