Na protestu „Srbija protiv nasilja“ će govoriti Dijana Milosavljević i Mirko Poledica

Ostavite komentar


  1. Ti rokovi za ispunjenje zahteva se stalno pomeraju, to malo podseća na njegova obećanja o boljem sutra.

  2. Jel počela blokada Srbije u četvrtak u ponoć kao što je Ćuta najavio?

  3. Nemam zamerke za organizatore, kao ni šetače.Imam zamerke kritičarima na društvenim mrežama. Ako niste botovi, „izadjite napolje“

  4. Drago mi je da botine citaju danas. Ipak mozda niste izgubljeni slucajevi.

  5. Nije mi jasno ima li ova zemlja nacionalne interese,plan,prioritete,zasto!!??Slusajte tako je bilo i 90 ih(inace uvek),kada su bili ugrozeni Srbi zapadno od Drine.Sta se dogadjalo u Bgu,isto kao i sada(samo sto su sada ugrozeni Srbi u Srbiji).Opozicija demonstrira a pozicija misli da vlada(u osnovi ne vlada jer inace ne bi bilo ovako).Da je situacija zdrava(u trenutku kada su ugrozeni nacionalni interesi(Kosovo) svi bi trebali traziti da se napravi plan nacionalnih interesa i prioriteta(staviti na papir u Skupstini gde bi ucestovali SVI) a ne ovako(anarhija).Ne bude li tako izgoreli smo 90 ih,bogami i sada ce od nas ostati samo zgariste Da li je to ikom jasno u Opoziciji i Poziciji????!!!!!

Ostavite komentar


Politika

Da li je Kosovo spremno da odgovori na pretnje iz Srbije? 8

Da li je Kosovo spremno da odgovori na pretnje iz Srbije?

Predsednik kosovske skupštine Gljauk Konjufca rekao je da institucije Kosova podržavaju premijera Aljbina Kurtija i uslove koje je postavio u Briselu, kao i da je Kosovo spremno i u koordinaciji sa saveznicima da odgovori na "svaki napad iz Srbije", piše Kosovo online prenoseći Ekonomiju onlajn.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.