Građani se u petak okupljaju kod srušenog koprivića u Novom Sadu na 10. protestu protiv nasilja

Ostavite komentar


  1. Morao sam da se umijem pa ponovo da procitam ovu vest za koju sam misliio da je parodija. Novo okupljanje Novosadjana kod drveta koje je oboreno u oluji. Mogao bih da zakljucim da druidi koji su se okupili prosli put nisu uspeli da vasrksnu ovo stablo, pa ce ovo biti novi pokusaj. Ljudi vas gledaju sta radite i vi se posle pitate kako su propali protesti. Pa kako je propao rock and roll ne znamo, ali kako su propali protesti, mislim da je ocigledno, gledajuci vas.

  2. Koliko god puta se okupljali i gde god se okupljali ništa opozicija neće postići,osim ometanje slobodnih i nedužnih gradjana.

  3. Ono sto mene interesuje je: „Je li to nalog iz glavnog staba SNS-a da botovi izbegavaju prosto prosirene recenice ili jednostavno nemaju mentalne sposobnosti da ih same sklope?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.