Protest Srbija protiv nasilja pomeren za subotu, pravi se prsten oko Predsedništva na Andrićevom vencu

Ostavite komentar


  1. „Protest Srbija protiv nasilja najverovatnije će biti održan umesto u subotu – u petak,“
    Valjda umesto u petak – u subotu?

  2. Plašim se da to tako neće ici, navijači ce se svejedno pojaviti u subotu.

  3. I treba da pomere, svaka cast ako su tako odlucili. Pa neka u petak vidimo koliko ce Udbinih jurisnika da se pojavi na njihovom skupu. Upregli su sve da naprave incidentez svi koji sataju treba na prvo komesanje odmah da vade mobilne i snimaju sve sto se desava. A to sto nema policije u uniformama je sramota, ako se desi neki incident nemamo kome da prijavimo, neverovatno da one koje placas da te stite nece to da rade.

  4. Drago mi je da su organizatori na vreme uvideli opasnost za petak. Nadam se samo da ćemo kao narod biti istrajni u protestima nezavisno od vremena ili promene plana.

  5. Smrdi mi na muljevinu neku?>!
    Ne zelim da odem odavde, ali i opozicija mi je katastrofa

  6. Pametan potez je pomeranje protesta za subotu.Moji prijatelji i ja cemo ucestvovati jer podrzavamo zahteve ucesnika u protestu.

  7. Ma iskreno više me ništa ne čudi od kradikala…ne bi me začudilo da im Kurti učinio uslugu, da bi mogli ovde da miniraju proteste.

  8. Zasto se ne pridruzi probriselska opozicija u zastiti naseg naroda na KiM ? Da li se tako demonstrira politika prema KiM ?

  9. Да ли је могуће да ће опозициони издајници да игноришу ситуацију на КиМ? Сада нам је мир потребнији него икада.

  10. Odlažu verovatno zbog nevremena, plaši se opozicija kiše, plan im i onako ne ide na ruku.

  11. Bravo. Izbegli ste metak gde bi narod trebao da seta protiv nasilja sa sve Boskom (i motoronom testerom), Nogom i vesalima, levijatanima, narodnim patrolama i mnogim drugim rusofilskim i produktima nasih sluzbi a sve u cilju da se protest protiv nasilja obesmisli. Da vidimo koliko ruska/srpska sluzba moze da izvede u petak. Moja procena max 1000 kao i do sada.

  12. Ljudi manite se protesta možemo i na neki drugi i mirniji način srediti sve

  13. Milenko, narod ne zeli desnicarske kvazi-patriote, i njihove zatucane stavove.
    Jelena, Dragan, Helena toliko o vasem miniranju protesta.

  14. @Milenko
    Ti bi odredjivao ko ce da dodje na protest? Imao si svoj miting od 200.000 prisutnih, sta te briga za ovu šačicu od 100.000?

  15. Prestaću da šaljem komentare jer vidim da se neki sns bot oglašava pod istim imenom. Vidimo se na protestu.

  16. Čija su deca na KIM? Na tu decu mogu da pucaju, majke na KIM neka strepe jer su oni ekstremna desnica izgleda. Šetaj Srbijo mirno i traži da smene Gasica, Vulina i REM sa možda još gorima.

  17. “ Sandra, Iva, Jelena, Helena, lepotice, Vučkove botice! Uspešno se politikom bave, malo pišu, malo sendvič prave!“

  18. Da li je opozicija svesna da je narod procitao misli i motiv protesta i da je svestan njihovog cirkuskog ponasanja…

  19. Poceo je rad kvazi opozicije na razvodnjavanju i rasturanju protesta. Pomeraju se datumi i dani, stvara konfuzija, iritiraju gradjani jos jednom blokadom ulica tokom vikenda…a uskoro ce i odmori pa kud koji mili moji. Kao i svake godine

  20. @Demian, Helena, Iva, Sandra i ostali botovi za te pare koje primate malo dete levom rukom na mobilnom moze 100x bolje da troluje i botuje. Daj bre Sns 2023 godina je, sa toliko resursa koje imate ne blamirajte se da sa ovim botovima koji pisu kao da sune daj boze prelezali maciju kugu 🙂

  21. Zar i nasilje nad Srbima na KIM nije nasilje?! Zar se i protiv tog nasilja nad nasom bracom i sestrama ne borimo? Ili to ne prija vasim gazdama iz Brisela i Vasingtona?! Mene vise na protestimma necete videti. Prestao je ovo da budse protest protiv nasilja vec je postao protest promocije prozapadne opozicije. Bilo bi bar posteno da ga tako i nazovete

  22. Kurti, Osmani pozvani…dolaze!?…na demokratski protest tj.gluvaranje.
    Eto’ ja onda neću,da nepravim Gužvu .

  23. Profesija mi ne dozvoljava da setam sa Kesicem.
    Srednjoskolac, kadar Dane Draskovic, tasna, masna, ljubim ruke brate da mi das jos plate.
    Tako je i na 92 poceo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.