Protesti „1 od 5 miliona“ u više gradova Srbije (VIDEO, FOTO)

Ostavite komentar


  1. Za mene je ipak neverovatno da je Vucic uspeo da bas toliko sa svojom propagandom utice na ljudske mozgove. Ne mogu da zamislim ljude koji dozvoljavaju da neko tako lako manipulise njihovim mozgovima..Kako drugacije objasniti ovakvu nezainteresovanost ljudi? Ono sto je sigurno jeste da razlog njihove apstinencije nije lep zivot, pa samim tim moje cudjenje je jos vece.

  2. Građani, ponesimo hiljadu motornih testera da Brnabićku ubedimo u laž i dokažemo njene zle konotacije kojima ovaj koristan instrument osuđuje kao palikuću. Testera su nam potrebne i korisne a ona će morati da podnese ostvku na lažima o testeri, Testere, i samo testere, videće te da će odlepiti na temu testere kao lažljivica i Vučićev papagaj .

  3. Brnabićka širi mržnju i pakosti nepoznavanjem situacije na terenu kao i ne znanjem šta u opšta kao performnas znači električna testera. Napokon je RTS priznao da je u pitanju električna testera, bezopasan alat bez struje.Od testere je Brbabićka npravila intigu koja liči kao da je u RTS uneta haubica od 105 mm.Koliko njene intrige i laži liče na Vučića nije teško objasniti.Ona je kao Vučićev papagaj.Idemo joz svesniji i još spremniji na nove proteste. Iznesimo 1000 testra na ulice, niko vam ništa ne može, testera je zakonom odobrena sprava i možete je nositii ulicom gde vam je voja isto kao i torbu sa krompirima.

  4. S obzirom da DANAS jedini uredno prati proteste u Srbiji, predlažem vam sledeće: da se u svakom broju, kada se izveštava sa protesta, objavljuje LISTA GRADOVA U KOJIMA SE ORGANIZUJU OPROTESTI. Bilo bi idealno da se to upakuje po azbučnom redu ili pak po danima, kako ko organizuje.

  5. Ovo je prilicno pateticno. 20 ljudi seta na ulici i to se zove protest protiv vlasti. Mozda, mozda, mozda, nekad i shvatite da vecina naroda PREZIRE ove vodje opozicije. Sa nekim novim, cistim i postenim vodjama bi imali neku sansu a ovako je ona nula.
    No niko vam ne brani da i dalje setkate, mada vidite i sami da su te ionako mizerne cifre setaca sve manje i manje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.