Protesti, teorije zavere i režim: Da li će vlast povesti uspešnu kampanju diskreditacije?

Ostavite komentar


  1. Kad narod bude shvatio da je on bolesnik i da treba da se skloni iz javnog života i smesti u adekvatnu ustanovu možda će nešto početi da se menja. Može cela Srbija u štrajk to njega ne dotiče.

  2. Verovanje u teoriju zavere je podjednako suludo kao verovanje u ono što govori vlast (vezano za prihvatljiv uticaj budućeg rudnika na životnu sredinu). Poslušajte samo izjavu AV od juče. Kaže: to će biti podzemni rudnik. Reče to i osta živ. Šta znači to što je podzemni rudnik? Ne vidi se golim okom i ne može da smeta? Zar ne biste rekli za onoga ko izjavi tako nešto da je idiot?

  3. Još samo da napišete kako je politikolog Nikola Parun najbolji drugar sa istaknutim radnikom Rio Tinto familije u Srbiji i njegove reči će tek onda dobiti na značaju. Uh, sme li ovaj komentar da prođe cenzuru? P.S. Nećete kopati.

  4. mislim da se narodu polako otvaraju oči. SNS papagaji kao infomer, rts, rtv, srbija danas, srp. telegraf, b92, kurir, pink itd su „procitani“. polako je i vreme da ljudi vide da su to lažovi i manipulanti.

  5. Manite se politikologa – od njih vajde nema – glava nam je u torbi tako da tu odstupanja nema. A inace, u danasnje vreme je sasvim legitimno da budes lud i da se ne lecis – zato nam i ide ovako.

  6. Stižemo i mi, srpski Rumuni iz Banata, u prestoni grad, u subotu.
    Braćo Srbi, pa bar mi znamo kako treba sa diktatorima.

  7. Diskreditaciju koga? Ovih sumporaša i ravnozemljaša? Pa oni sami sebe diskredituju čim progovore. Trebamo čuti argumentovanu kritiku i naučne činjenice. „Ubij Vučića“ to nije.

  8. Pojedine infiltrira vlast da bi kasnije upotrebila njihove mantre kao „dokaz“ da protestanti lažu. A za Dostojne se zna da su direktno plaćeni iz Kremlja kao deo lažne opozicije i predstavljaju rusku podršku Vučiću

  9. Preporučujem svima da poslušaju obraćanje Suzane Lazarević u Mladenovcu… Dirljivo i veličanstveno… Da je više ovakvih ne bi po Srbiji radili što im se prohte. Divna je i nije politički korektna.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.