Protesti se večeras nastavili u gradovima u Srbiji

Ostavite komentar


  1. List sa reputacijom kakvu ima ovaj ne bi smeo sebi da dozvoli ovoliko grešaka, a i pesma benda Dža ili bu se zove -Diktatore

  2. Treba prestati sa ovim,jer ovo zaista nema smisla.Tolike zemlje su priznale i cestitale na pobedi Aleksandra Vucica,izbori su potpuno legitimni i ovakvi protesti su stvarno bezidejni.

  3. Ili su na strani onih koji protestuju ili prosto je to način da primame ljude da ponovo uzmu novine u ruke i da se manu kompijutera!

  4. I opet ovi maloumni botovčići na strane… Vređaju novine, gde na netu prate vesti… E pa gotovi ste svi!

  5. "Član 1
    Predsednik Republike bira se na osnovu opšteg i jednakog izbornog prava na slobodnim i neposrednim izborima, tajnim i ličnim glasanjem." ZBOG MASOVNE POVREDE TAJNOSTI IZBORI SU NISTAVNI. Kraj!!!

  6. Nudi se mir, stabilnost prosperitet, a oni setaju i prave buku. Preterase, ajd da vidimo da li ce i na Uskrs da setaju ili se posvete porodici. Zna se sta je sveto porodica i mir

  7. Dobro razmislimo!
    Kad svuda u svetu vlada nestabilnos, nesmemo da dozvolimo da nas tuci dele a zatim pokore.
    Okruzeni smo sa najmanje par drzava koje nam ne zele.dobto.
    Zapad je stvorio i destibililizovao Ukrainu, a zatim neredi u Makedoniji, pa takozvane.demokrstske demostracije u Rumuniji.
    A sad nazalost pohode na Srbiju.
    Svi politicari obecavaju itd itd ali za sigurnist nase zemlje treba biti uz predesdnika. Nazalost puno nasih takozvamih demonstratora kopiraju sta se dogaca u Ameriku gde je Killeri i njene pristslice izgubili pa se dali na demon-stracije i protive sadasnje vlasti. Bojim.se da to cine i neki nasi neshvatajuci da nema.ciste i orave demokratije nigde i da nigde ne curi samo.med. Interesantno da niko nezna ko stoji iza demonstratora???
    Pitajte Soroša koji je bio financiro demonstracije u US posle Killery Clinton gubljenja, takoce u Makedoniji. Cak i predsednik Madjarske Mr. Victor ga je licno optuzio u mesanje na izborima
    Daj Bože da bude mira, mada medije i politicari bar ovde na zapadu govore i upozoravaju za neizbezni novi rat na Balkanu..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.